27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamçeşme Mahallesi Marmara Caddesi'nde, Pendik Toplu Açılış Töreni'nde son dakika açıklamalarında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik'te katılım gösterdiği toplu açılış törenindeki açıklamasına ramazan ayını tebrik ederek başladı ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifa dileğinde bulundu.

Deprem bölgesinde şu anda enkazın kaldırıldığına, en yakın zamanda konutları tamamlayarak hak edenlere teslim etme gayreti içerisinde olduklarına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik'teki meydanın, Pendiklilerle kurdukları güçlü gönül bağının timsali olduğunun da altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan Pendik e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak, gece gündüz demeden İstanbul'u adeta mahalle mahalle dolaştığına vurgu yaptı ve açıklamasında "Daha önce kapısı hiç çalınmamış, hiç uğranılmamış, elinden hiç tutulmamış bölgeleri tek tek ziyaret ediyoruz. İstanbul'un çeperlerinden başlayarak, bu aziz şehri tamamıyla bağrımıza basıyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki açıklamalarında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. 

İşte merak edilen o kentsel dönüşüm açıklaması...


Geri Dön