27 / 04 / 2024

Hak Yapı, Pendik'te kentsel dönüşüm kapsamında 2 proje hayata geçirecek!

Hak Yapı, Pendik'te kentsel dönüşüm kapsamında 2 proje hayata geçirecek!

Firma: Hak Yapı

Proje: Hak Yapı Pendik projesi

Hak Yapı, İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Protokolleri imzalanan Hak Yapı kentsel dönüşüm projelerinin 2014 yılı sonunda satışa çıkması planlanıyor




Hak Yapı, Pendik te kentsel dönüşüm kapsamında 2 proje hayata geçirecek!


Günaydın Konakları, Pera Park, Essen Park ve Duru Park projelerini hayata geçiren Hak Yapı, Pendik E-5 altı aksında 2 proje için protokol imzaladı.


Hak Yapı'nın Pera Park, Essen Park ve Duru Park projelerinde satış süreci devam ediyor. Kartal'da yer alan Pera Park projesi 2 blok halinde 312 konuttan, Pendik'te inşa edilen Essen Park projesi 2 blok halinde 119 konuttan ve Duru Park projesi 3 blok halinde 215 konuttan meydana geliyor.


Duru Park haberleri için tıklayınız!


Pera Park haberleri için tıklayınız!


Essen Park haberler için tıklayınız!


Hak Yapı, Pendik'te yer alan genel merkezlerini de hastaneye dönüştürüyor. Tamamen öz sermaye ile yatırımlarını gerçekleştiren Hak Yapı, Pendik'te kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.


Pendik'te 2 proje birden inşa edecek olan Hak Yapı, projeleri 2014 yılının sonunda görücüye çıkarmayı planlıyor. Farklı lokasyonlara sahip olan projeler ikişer blok halinde tasarlandı.


Hak Yapı Pendik kentsel dönüşüm projelerinde konut sayısı 300'ün üzerinde. Projeler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelecek.


Yıl sonunda lansmanları gerçekleşmesi planan projelerde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve birçok sosyal imkan bulunacak.


Telefon: 444 1 620

Web: http://www.hakyapi.com.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön