09 / 05 / 2024

hak yapı kentsel dönüşüm projesi

hak yapı kentsel dönüşüm projesi

Hak Yapı, İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Protokolleri imzalanan Hak Yapı kentsel dönüşüm projelerinin 2014 yılı sonunda satışa çıkması planlanıyor

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Rize’de riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize şehir merkezinde bulunan riskli yapılarda kentsel dönüşüm başlıyor. Bölgedeki 4 bin 174 bağımsız yapı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılacak.

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Çağdaş Yapı Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Antalya'da 8 milyon yapı kentsel dönüşüm bekliyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'daki kentsel dönüüm çalışmaları değerlendirdi. 

Roya Yapı'dan Çengelköy'e yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılına hızlı girecek. Roya Yapı kentsel dönüşüm kapsamında 20 dönümlük arazide yeni proje inşa edecek. 

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

NB Yapı kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde site tarzında lüks konut projeleri bayata geçiren Nb Yapı yüksek standartlarda kentsel dönüşüm projelerine hız verdi..

Hak Yapı'dan Pendik'e 200 milyon TL'lik iki yeni proje!

Hak Yapı, hayata geçirdiği projeleriyle sektöründeki gücünü pekiştiriyor. Anadolu Yakası’nda inşa ettiği markalı projelerin ardından Hak Yapı, aynı bölgede 200 milyon değerindeki iki yeni projesini daha hayata geçiriyor.

hak yapı kentsel dönüşüm projesi Haberi

hak yapı kentsel dönüşüm projesi



Günaydın Konakları, Pera Park, Essen Park ve Duru Park projelerini hayata geçiren Hak Yapı, Pendik E-5 altı aksında 2 proje için protokol imzaladı.


Hak Yapı'nın Pera Park, Essen Park ve Duru Park projelerinde satış süreci devam ediyor. Kartal'da yer alan Pera Park projesi 2 blok halinde 312 konuttan, Pendik'te inşa edilen Essen Park projesi 2 blok halinde 119 konuttan ve Duru Park projesi 3 blok halinde 215 konuttan meydana geliyor.


Duru Park haberleri için tıklayınız!
Pera Park haberleri için tıklayınız!
Essen Park haberler için tıklayınız!


Hak Yapı, Pendik'te yer alan genel merkezlerini de hastaneye dönüştürüyor. Tamamen öz sermaye ile yatırımlarını gerçekleştiren Hak Yapı, Pendik'te kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.


Pendik'te 2 proje birden inşa edecek olan Hak Yapı, projeleri 2014...