19 / 05 / 2024

Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası

Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası

Finansal gücünü ve kredi güvenirliliğini aldığı sertifika ile tescilleyen Bay İnşaat, sektöründe bu sertifikaya sahip olan ilk şirket oldu

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm anlaşmazlığına ilginç çözüm! 

İstanbul Kadıköy'de kentsel dönüşüm anlaşmazlığında hak sahibine ilginç bir teklif sunuldu. Dönüşüm kapsamında bulunan dairede sadece yüzde 2 payı bulunan Iryna Sıdun’a payı karşılığı olan 17 bin 500 lira yerine daire verilmesi yönünde karar alındı.  

Dunıa Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dunıa Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bachır Alsheıkh ve Mxd Alı Al Sahurbajı ortaklığında kuruldu.

Kocaeli Aydoğdu Kıbrıs Villaları, Tüysüzler'e değer kattı!

Aydoğdun İnşaat'ın Tüysüzler bölgesinde hayata geçirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu.

Gazi Çelik: Eskişehir kentsel dönüşümde hız kazanmalı!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Eskişehir'in dunımunu değerlendirdi. Çelik, Eskişehir'in kentsel dönüşümde diğer illere göre geri kaldığını, hızlanması gerektiğini söyledi.

Kepez'de 3 mahalleye tapu müjdesi!

KEPEZ Belediye Meclisi nde, Vakıf Zeytinliği'nin dunımu konuşuldu. Bölgenin halkın kullanınuna açılamadığı yönünde endişelerini belirten meclis üyeleri, bir an once bu işin çözüme ulaştırılmasını İstedi...

Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası Haberi

Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası

Bay İnşaat’ın ticari ve finansal performansı dünyanın lider kredi derecelendirme şirketi D&B tarafından değerlendirildi.


Bay İnşaat’ın yerel ve uluslararası piyasalar nezdindeki finansal gücü ve ticari performansı Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası ile tescillendi. Sektöründe bu sertifikaya sahip olan tek şirket olan Bay İnşaat, değerlendirme sonucunda “3A2” kredi notuna sahip oldu. 


Uluslararası arenada geçerliliği olan bu derecenin yatırımcılar için de dikkat çeken bir gelişme olduğunu belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, “Bu sertifika, şirketimizin finansal gücünü ve kredi güvenirliğini somut bir şekilde ortaya koyuyor. Bay İnşaat’ın mali sürdürülebilirlik açısından risk taşımadığını belgelememiz projelerimizle ilgilenen yatırımcılar kadar sektör için de önemli bir adım. 40 yıllık tecrübemizi ve marka güvenirliliğimizi bir kez daha göstermiş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.