28 / 04 / 2024

dündar yetişener değerlendirmeleri

dündar yetişener değerlendirmeleri

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “Amacımız, Türkiye ekonomisinde büyük paya sahip olan inşaat malzemeleri alanındaki gelişmeleri ve beklentileri yakından izleyerek, sektöre ve ekonomi yönetimine yol gösterici veriler sunmaktır” dedi.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dünya Grup Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ahmet Dündar, atıl arazilere talip!

Atıl arazileri Türkiye ekonomisine kazandırmak isteyen Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği (SÜSBİR) Ahmet Dündar, "Devletin atıl arazileri uzun vadeli kiralamalarla üreticilerimize tahsis edilmeli" dedi.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Düz Oranlı Katma Değer Vergisi Sistemi dönemi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV düzenlemesi hakkında işletmeler için önemli açıklamalarda bulundu. Ağbal, Düz Oranlı Katma Değer Vergisi Sistemi döneminin başlayacağını söyledi.

Mustafa Dündar: Osmangazi'ye her branştan tesis inşa ettik!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Osmangazi'ye her branştan spor tesisi inşa ettiklerini söyledi.

Mevcut stok sanayi sitelerinin dönüşümünde de kullanılmalı!

Şehir içinde kalmış artık verimlilik kaybına uğramış; üretim tesisleri, fabrikalar, sanayi siteleri, limanlarda kentsel dönüşümün detayları anlatıldı. Şehirleşmişlik mevcut stoku sanayi sitelerinin dönüşümünde de önemli rol oynuyor.

Kentsel dönüşelim ama değişmeyelim!

Güneş Gazetesi köşe yazarı olan İslam Memiş bugünkü yazısında, kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. Memiş, projelerle dönüşelim ama değişmeyelim mesajını verdi.

Mustafa Dündar: Bursa Soğanlı'daki dönüşümde halk yanlış bilgilendirildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde CHP’nin halkı yanlış bilgilendirdiğini belirtti.

Karabağlar kentsel dönüşümle kabuk değiştirecek!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti. Karabağlar'ın tüm imar planlarını yenilediklerini, kentsel dönüşüm projeleriyle de ilçenin ivme kazanacağını belirten Selvitopu, “Karabağlar kabuk değiştirecek” dedi.

dündar yetişener değerlendirmeleri Haberi

dündar yetişener değerlendirmeleri

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, “Amacımız, geçtiğimiz yıl ulaştığı 73,6 milyar dolarlık büyüklüğü ile Türkiye ekonomisinde ve imalat sanayinde çok önemli bir paya sahip olan inşaat malzemeleri alanındaki gelişmeleri ve beklentileri yakından izleyerek, sektöre ve ekonomi yönetimine yol gösterici veriler sunmaktır” dedi.

İnşaat malzemeleri sanayinde Faaliyet Endeksi içinde ölçülen Tahsilat Hızının, 2014 Nisan-Mayıs ayından itibaren gerilediği görüldü. İşlerde yavaşlama ve Merkez Bankası’nın sıkı para politikasının vadeleri uzattığı, Tahsilat Hızını da azalttığı dikkati çekti.

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), bir ilke imza atarak Türkiye’nin ilk İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi’ni yayınlamaya başladı. İnşaat Malzemesi Sanayi Endeksi ile Türkiye’de inşaat malzemesi sanayi faaliyetleri, güven ve gelecek beklentileri bundan böyle sektörde ilk kez aylık olarak ölçülecek. Türkiye İMSAD tarafından her ay periyodik olarak...