03 / 05 / 2024

Dünya Mega Yapı İnşaat iletişim

Dünya Mega Yapı İnşaat iletişim

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Maltepe'de 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Dünya Şehir Maltepe projesinde konut teslimleri Aralık 2025'te yapılacak. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vade ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Dünya Şehir Maltepe'de konut fiyatları ne kadar?

Dünya Bankası ile 18 milyar dolarlık kredi anlaşması yapıldı: 165 bin ev ve emekliye zam yapılabilir!

Dünya Bankası ile yürürlüğe alınan 18 milyar dolarlık kredi anlaşması kapsamında neler yapılabilir? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

Dünya Bankası açıkladı! Depreme dayanıklı bina maliyeti ne kadar?

Türkiye'nin yapı stoğunun yenilenmemiş olması önüne geçilemez sorunlara sebep olduğu ortaya çıktı. Dünya Bankası'na göre  Türkiye'de evleri emniyetli duruma sokmanın bedeli 465 milyar dolar yani yaklaşık 8,7 trilyon TL.

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı yapıldı! Adalar manzaralı 752 konut geliyor!

Dünya Şehir Maltepe projesinin lansmanı gerçekleştirildi. İşte lansmanı yapılan Dünya Şehir Maltepe projesine ilişkin tüm detaylar... 

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şehri Dünya Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Trabzon'da yapılan Dünya Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya Mega Yapı İnşaat iletişim Haberi

Dünya Mega Yapı İnşaat iletişim

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Köse tarafından kuruldu.

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi konusu:
A.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dünya Mega Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Bostancı Mah.Emin Alipaşa Cad. Hürriyet Apt.No:124/6 Kadıköy