02 / 05 / 2024

Dünya Standartları

Dünya Standartları

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Türkiye'de dünya standartlarında mega projeler yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, her gün yeni projelere imza attıklarını ve yeni açılışlar yaptıklarını belirterek, Türkiye için dünya standartlarında mega projeleri tek tek hayata geçirdiklerini anlattı.

Hatay'ın yolları dünya standartlarını yakalıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), gerek altyapı gerek üstyapı çalışmalarıyla dünya standartlarında kaliteli hizmetler üretmeye devam ediyor.

Ordu'ya dünya standartlarında arıtma tesisi!

Ordu’da içme sularının kalitesini artırmaya yönelik arıtma tesisi yapım, onarım ve restorasyon çalışmalarını sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Ulubey'e son teknoloji sistemlerinin uygulandığı, dünya standartlarında içme suyu arıtma tesisi kazandırdı.

Türk gayrimenkul sektörü nasıl dünya standartlarına gelir?

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Başkanı Gürler Ünlü, Türkiye gayrimenkul piyasasının gelişip dünya standartlarına gelebilmesi için bireysel satışlar yerine kurumsal büyük yatırımcılara satışın gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Altan Elmas: Konut projelerimiz dünya standartlarında!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, Güneşli'deki Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'deki İlkbahar projelerinin inşaatının devam ettiğini belirterek, "Türkiye'deki markalı konut projeleri dünya standartlarında" diye konuştu.

Türkiye'de kentlerin tasarımı dünya standartlarında olacak!

Kentlerin düzenlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni bir çalışma başlattı. Türkiye'de şehirlerin mimari, çevre ve sosyal yaşam alanlarının dünya standartlarında olması için kentsel tasarım rehberi hazırlanıyor.

İstanbul'un dünya standartlarında projesi Metsan Nexus Kartal!

Metsan Nexus projesi "İstanbul'un dünya standartlarında projesi Metsan Nexus Kartal" sloganıyla satış sürecine devam ediyor. 5 farklı ödeme planının hazırlandığı projede daire fiyatları 292 bin 447 TL'den başlıyor.

Riyad metrosu dünya standartlarında olacak!

SUUDİ Arabistan' ın Riyad kentinde 22,5 milyar dolara mal olacak metro projesinin dünya standartlarında olacağı ve başkentin toplu taşıma sisteminin bel kemiğini oluşturacağı bildirildi...

Nilüfer, yeşillikte dünya kentleri ile yarışıyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in yeşil alan standartlarında dünya kentleriyle yarıştığını söyledi. Bozbey, yönetmeliğe göre öngörülen kişi başına düşen yeşil alan miktarının 10 metre kare olduğunu belirtti...

EGİAD İzmir Kültürpark'ın dünya standartlarında bir şehir parkı olması rapor hazırladı!

Ege Genç İşadamları Derneği, Kültürpark 'ın dünya standartlarında bir parka dönüşmesi için Avrupa'nın en büyük gül bahçesi projesine de yer verdikleri birçok öneriyi raporda topladı

Altepe: İpekböceği ile dünya çapında Türk markası olabileceğini gösterdik!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yerli tramvay İpekböceği ile dünya standartlarında bir Türk markası üretilebileceğini uygulayarak gösterdiklerini, kaynakların yurt içinde kalması için bu tür yeni markalara ihtiyaç olduğunu söyledi....

Dünya Standartları Haberi

Dünya Standartları

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu. ‘İstanbul Coşkun’ olarak adlandırılan yeni okulun Uluslararası Bakalorya (IB) programıyla eğitim faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.


Bir dünya okulu olmak için IB programını tercih eden Coşkun Koleji, 2011 Eylül ayında müracaat sürecini başlattı. Bu süreç yaklaşık 2 ay kadar sürdü. IB organizasyonu, eğitim kurumundan gelen başvuruyu değerlendirdi ve Coşkun Koleji’ne 3 aşamalı ilkokul-ortaokul-lise (PYP-MYP-DP) IB programını uygulama yetkisi verdi. Bu sene yapılan başvuruyla aday okul olarak ikinci yılına başlayacak olan okul, 2013 Mart ayında bir dünya okulu olmayı hedefliyor.


Yeni açılacak olan okula fiziki imkânlar açısından yaklaşık 15 milyon euro gibi çok büyük bir yatırım yapıldı. Okul bünyesinde modern donanımlı 44 derslik hazırlandı. Ayrıca, bilgisayar ve fen...