17 / 05 / 2024

Dünya Tüketici Akademisi

Dünya Tüketici Akademisi

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinin Avrupalı meslektaşlarıyla buluştuğu 5. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde bu yıl modern ve fonksiyonel ürün gamı ile dikkat çeken Alfemo Mobilya, Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı...

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

Tüketici güveni dipten döndü! Tüketici güveninde temmuz ayında yükseliş…

Haziran ayında tüketici güven endeksi 63,4 ile tarihi seviyelere gerilemişti. İşte Temmuz 2022'nin tüketici güven endeksi verileri...

Tüketici güven endeksi nisan ayında düşüşe geçti!

Tüketici güven endeksi, nisan ayında aylık bazda yüzde 7,5 azalışla 80,2 değerine düştü.

Dünya jet-seti Türkiye'den ev kiralayacak!

Dünya 'jet-seti'i ev kiralamada Türkiye'yi tercih ederek markalı konut projelerine yöneldi. Projelere en çok talep Rus, Avrupalı, Azeri ve Araplardan geliyor. 

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Galvaniz Ve Yalıtım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Akkaya ve Kalender Akkaya ortaklığında kuruldu.

Türkiye, yurt dışı müteahhitlikte dünya ikincisi oldu!

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesi yayınlandı. Listeye göre, Türkiye, yurtdışı müteahhitlikte 44 firma ile bir kez daha dünya ikincisi oldu.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Hıncal Uluç: Yusufeli Barajı Türk eseri bir dünya şaheseri!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Yusufeli Barajı'nın Türk eseri bir dünya şaheseri olduğunu söyledi...

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Dünya Bankası salgın kredisini onayladı: Türkiye'ye 100 milyon dolar!

Dünya Bankası, Kovid-19 pandemisi için Türkiye'ye önemli bir krediyi onayladı. 24 Nisan'da onaylanan kredinin miktarı 100 milyon dolar olarak açıklandı.

Dünya Bankası Türkiye’nin 2020’de yüzde 0,5 büyümesini bekliyor!

Dünya Bankası, Türkiye ekonomisinin bu yıl sonunda baz senaryoya göre yüzde 0,5, gelecek iki yılın sonunda ise yüzde 4 büyüme kaydedeceği tahmininde bulundu.

Recep Baştuğ: Konut ve tüketici kredi talepleri yüzde 50'nin üzerinde düştü!

Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ yaptığı açıklamada, konut, tüketici ve taşıt gibi bireysel kredi taleplerinde yüzde 50'nin, kredi kartı harcamalarında yüzde 30'un üzerinde düşüş yaşandığını söyledi.

Dünya Tüketici Akademisi Haberi

Dünya Tüketici Akademisi

13-15 Aralık 2012 tarihinde World Consumer Academy World (Dünya Tüketici Akademisi) tarafından Hollanda Amsterdam'da gerçekleşen 5. International Europe Quality Summit (5. Uluslararası Kalite Zirvesi), kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan Ar-Ge’nin önemini konuşmak için Amsterdam'da toplandı.

2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü’nü Alfemo Mobilya adına alan Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, Türkiye’den çok başarılı kurumların ödüle layık görüldüğünü söyleyerek, “Ödül alan tek mobilya markası ise biziz. Mobilya, zor bir sektördür. Bu alanda başarıyı yakalamak için iyi bir üretim teknolojisi, tasarım bilgisi ve en önemlisi emek gerekmektedir. Biz Ar-Ge’ye ve kaliteye çok fazla yatırım yapıyor ve işimizi severek yapıyoruz, bu ödül de bunun bir neticesi. Bunun yanı sıra Modern ve fonksiyonel mobilya üretiyoruz. Bunun için de şehirli ve batılı bakış...