27 / 04 / 2024

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...



GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilen, online seminerler, sektörlere ışık tutmaya devam ediyor.

GYODER Akademi tarafından 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi, 29 Mayıs Cuma günü 15:00 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

Koronavirüs krizinden önce dünya ekonomisinde ve Türkiye’de yaşanan eğilimlerin koronavirüs salgını sonrasında hızlanacağına ilişkin güçlü işaretler bulunuyor. Kronik talep açığının bir sistem krizi olarak belirginleştiği, küresel değer zincirlerinin kısaldığı ve yerlileştiği bir dünyada politika yapıcıların ve özel sektörün ezberlerini bozması ve konfor alanlarından ayrılması gereken yeni bir dönem açılacak. Küresel ölçekte ve Türkiye özelinde koronavirüs sonrasında çok önemli yapısal değişimlerin yaşanacağı öngörülüyor.

Özyeğin Üniversitesi Ekonomi Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ümit Özlale’nin konuk konuşmacı olarak katılacağı bu söyleşide, dünya ve Türkiye ekonomisini koronavirüs sonrasında bekleyen fırsatlar ve riskler tartışılarak geliştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirilecek ve yaşanacak bu değişimlerin iktisadi faaliyetleri, iş modellerini ve toplumun genelini nasıl değiştirebileceğine ilişkin farklı senaryolar gündeme getirilecek.

Seminere katılım ücretsiz olup, kontenjan 100 kişi ile sınırlandırıldı.


Geri Dön