19 / 05 / 2024

Dünya ulaşım projeleri

Dünya ulaşım projeleri

Türkiye'den de bir projenin yer aldığı ve Business Insider tarafından düzenlenen dünyayı değiştirecek projeler listesinde yer alan Elizabeth Hattı ile ilgili son fotoğraflar geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Dünya, Türkiye’ için kolları sıvadı! Her ülkeden çok önemli yardımlar geliyor!

Türkiye dün Kahramanmaraş merkezli, 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle asrın felaketini yaşarken tüm dünya yardım için seferber oldu.

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dünya Bilge Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habip Koçak ve Hasan İssi tarafından kuruldu...

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Dünya konut krizine etkili çözüm: Çevre dostu evler!

Dünya konut krizine etkili çözüm bulundu. Cal-Earth şirketi, evlerin yapımında kum ve kil olmak üzere maliyeti düşük ve tamamen çevre dostu doğal malzemelerin kullanılmasını öngören projeleri hazırladı. İşte sıradışı görünümüyle dikkat çeken çevre dostu evler...

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Dünya ulaşım projeleri Haberi

Dünya ulaşım projeleri

Türkiye'den de bir projenin yer aldığı ve Business Insider tarafından düzenlenen dünyayı değiştirecek projeler listesinde yer alan Elizabeth Hattı ile ilgili son fotoğraflar geldi. 


Avrupa'nın en büyük altyapı projesi olan Elizabeth Hattı'nın yüzde 85'i tamamlandı, açılış için çok az bir zaman kaldı. İşte dünyanın geleceğine yön verecek 19 dev proje...


1-) Elizabeth Hattı



Avrupa'nın en büyük altyapı projesi olan ve 16.3 milyar euroya mal olacak 'Elizabeth Hattı'nın yüzde 85'i tamamlandı. Son fotoğraflar da yapımcı şirket tarafından paylaşıldı.


Elizabeth Hattı'nın toplam uzunluğu da 60 mil olacak.


2-) Hong-Kong-Zhuhai-Macau köprüsü


Dünyanın en uzun deniz köprüsü olacak Hong Kong-Zhuhai-Macau köprüsünün 29.6 kilometrelik ana gövdesi tamamlandı.


55 kilometre toplam uzunluğa sahip olacak dev yapının tamamlanan kısmı 22.9 kilometrelik köprü ve 6.7 kilometrelik de deniz altı tünelinden oluşuyor.


3-) MALL...