03 / 05 / 2024

Dünyanın lider gayrimenkul firmaları

Dünyanın lider gayrimenkul firmaları

Dünyanın lider gayrimenkul firmalarından birisi olan Century 21, yeni CRM sisteminin ve intranet altyapısının Türkiye'nin lider emlak ilan portallarına portföy entegrasyonunu tamamladı.

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Dünyanın en pahalı evleri nerede?

Dünyanın öncü gayrimenkul şirketi Savills, en pahalı evlerin bulunduğu yerleri açıkladı. 335 milyon dolar değerindeki dünyanın en pahalı evi Monaco'da yer alıyor.

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

Avustralya'da dünyanın en büyük gayrimenkulü 325 milyona satışta!

Avustralya'da yer alan ve bir çok ülkeden bile daha büyük olan dünyanın en büyük özel mülkiyet arazisi 325 milyon dolara satışa çıkarıldı.

1999 yılında Bağdat Caddesi, dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş!

1999 yılında İngiliz gayrimenkul danışmanları Healey&Baker'in yaptığı araştırmaya göre, Bağdat Caddesi dünyanın en pahalı 34'üncü caddesiymiş. Madison Aveneu'da metrekare kiralar ortalama 6 bin 459 dolarken, Bağdat'ta ise 900 dolarmış.

Mevlüt Kaya: Marble ile dünyanın en büyük 3 fuarı arasındayız!

İzfaş tarafından hayata geçirilen, Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin desteklediği 21. Marble Fuarı, dünyanın lider üreticileri ile Türk mermer sektörünü bir araya getirdi.

İstMarina’ya ‘dünyanın en iyi yapı projesi’ ödülü!

Kartal sahilinde yükselen İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014 - 2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

Türk Ytong Kocaeli fabrikası dünyanın ilk yeşil Ytong tesisi olacak!

Gaz beton üretiminin Türkiye’deki lider kuruluşu Türk Ytong, Çatalca’da inşaatı süren yeni fabrikası ve Bilecik tesisinde gerçekleştireceği kapasite artışı ile dünyanın en büyük Ytong üreticisi olacak.

Dünyanın lider gayrimenkul firmaları Haberi

Dünyanın lider gayrimenkul firmaları

Tamamen yenilenmiş olan www.century21.com.tr web projesiyle Century 21, www.milliyetemlak.com emlak ilan portalı ile entegrasyon sunuyor.

Gayrimenkul sektöründe bir ofisin en çok zaman harcadığı işlerin başında sahip olunan portföylere ait bilgi, fotoğraf ve videoların emlak ilan sitelerine girişi ve güncelliğinin korunması için bilgisayar başında geçen zaman geliyor. Century 21 ofislerinin gayrimenkul ilanları hem www.century21.com.tr kurumsal web sitesinde, hem de www.milliyetemlak.com emlak ilan sitesi ile aynı anda ve aynı bilgilerle anında yayına giriyor. Herhangi bir bilgi üzerinde değişiklik yapıldığında tekrar güncelleniyor veya gayrimenkulün satışı/kiralaması tamamlandığında, ilgili web sitelerinde de yayından kalkıyor. Gayrimenkul profesyonelleri için büyük kolaylık ve zaman tasarrufu sunan bu yenilik, daha kontrollü bir portföy ve müşteri yönetimi sağlıyor.

İçinde barındırdığı harita bazlı aramalarla portföyün etrafındaki (Hastane, okul, AVM, metro durakları gibi)...