29 / 04 / 2024

Duo Style

Duo Style

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

Saf GYO ara dönem faaliyet raporunu açıkladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem konsolide olan faaliyet raporunu açıkladı.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Saf GYO genel bilgi formu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin genel bilgi formunu paylaştı. İşte Şirketin genel bilgileri...

Saf GYO Garanti Bankası ile kredi kullanım sözleşmesi imzaladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda T. Garanti Bankası A.Ş. ile 31 milyon TL tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalanması Hakkında bilgilerini yayınladı.

Servet GYO'nun Saf GYO sermayesindeki payları düştü!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki paylarının yüzde 2,63'e düştüğünü yayınladı.

Saf GYO 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı. İşte 6 aylık faaliyet raporu...

Saf GYO 6 aylık ara dönem finansal bilgileri!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ara dönem özet konsolide finansal bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

Saf GYO Genel Kurul toplantısı tescil edildi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2014 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısının tescil edilişi hakkında bilgilerini yayınladı.

Saf GYO yönetim kurulu üyeleri yayınlandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı. Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafınfan bugünkü Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklama şöyle:

SAF GYO'nun 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucu aldığı kararlar!

SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı Sonucuna ilişkin şirketin aldığı kararları yayınladı.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Akiş GYO Saf GYO'nun şirket paylarına ortak oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 13,15 payına ortak olduğunu yayınladı.

Saf GYO 40 Milyon TL kredi kullandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ile 40 Milyon TL Tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Saf GYO 3 aylık faaliyet raporu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ocak -31 Mart dönemine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte şirketin 3 aylık faaliyet raporu...

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Novis Style Avsallar 16 ay taksit fırsatıyla satışta! 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatları kaçırmayın!

Novis Style Avsallar projesinde 15 Haziran'a kadar 107 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Style’da büyük indirim başladı!

Volkswagen Caddy Style nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele büyük indirim geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Caddy Style'a ne kadar indirim geldi? Fiyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig GRNE Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı Yeni nesil teknolojinin kullanıldığı Grundig buzdolapları Şubat ayına özel fiyatları ile kaşınızda Peki Grundig GRNE 5051 Duo No Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Okka Minio Duo özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?! 13 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Arzum’un en beğenilen modellerinden Okka Minio Duo Türk Kahvesi Makinesi tek seferde tam 8 fincana kadar kahve hazırlayarak, kalabalık misafirler gruplarına bile hızlıca ikram yapmanıza olanak veriyor.

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

New Style Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bebdeli ile Süleyman Güdül tarafından kuruldu.

Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla Homend O-zone Duo 9005H 2 in 1 Hava temizleyicisinin fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Homend O-zone Duo hava temizleyici fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Duo Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bağcılar'da Melikşah Dilşah tarafından kuruldu.

Tatilin en hesaplı yolu: Karavan! LMC Style 450D karavan fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle beraber karavan fiyatları araştırılmaya başlandı! Peki, LMC Style 450D fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı karavan! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

İmperium Duo Gayrimenkul Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Makbule Girit ve Polat Kasapoğlu ortaklığında kuruldu.

Egeli Style Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Egeli Proje tarafından İzmir’in Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi’nde hayata geçirilen Egeli Style Evleri satışa çıktı. Proje 2020 yılının Ocak ayında teslim edilecek... 

Duo Style Haberi

Duo Style

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olan sorumluluk beyanını yayınladı.

 

Açıklama;


SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN "SERMAYE PİYASASINDA FİNANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ" NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI


Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.' nin 30.06.2016 tarihinde sona eren hesap dönemine ait mali tablolarıyla ilgili açıklamalarımız aşağıda yer almaktadır.


a) Şirketimizin Sermaye Piyasası Kurulu'nca yayımlanmış II-14.1 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları ("TMS/TFRS") ve SPK tarafından belirlenen uyulması zorunlu formatlara uygun olarak hazırlanan 30.06.2016 tarihli konsolide ve solo finansal tablolar ile bağımsız denetim raporunun  Yönetim Kurulumuz tarafından incelendiğini,


b) Şirketimizin görev ve sorumluluk alanında sahip olduğu bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve Yönetim Kurulu faaliyet raporunun önemli konularda...