07 / 05 / 2024

DuPont Corian 2015 mutfak tasarımları

DuPont Corian 2015 mutfak tasarımları

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian ile iç mekanlarda karakteristik duvarlar!

Fark yaratan ve işlevsel yaşam alanları için dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, iç mekân duvar panellerinde, ara bölmelerde ve duvar kaplamalarında karakteristik ve estetik tasarımlara olanak sunuyor.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

DuPont Corian ile bina cephelerinde yaratıcı çözümler!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

DuPont™ Corian®'dan mutfak dekorasyonuna DeepColour renkler!

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor.

DuPont Corian banyolara estetik tasarımlar gerçekleştiriyor!

Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, büyüme programı kapsamında geliştirdiği yeni lavabo koleksiyonuyla banyolara estetik ve inovatif çözümler sunuyor.

DuPont Building Innovations ürünlerini Yapı Fuarı 2015’te sergiledi!

DuPont Building Innovations, yapı, mimari ve iç mimari sektörlerindeki profesyoneller için önemli bir etkinlik olan Yapı Fuarı 2015’te yüksek performanslı yapı çözümlerini sergiledi.

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı!

DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri'ne başvurular başladı. DuPont İş Güvenliği ve Sürdürülebilirlik Ödülleri 2015’in sadece Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri değil; dünya genelindeki tüm şirketlere açık olacağını duyurdu.

Seyran Şehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 lira! Aralık 2015 teslim!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de yükselen Seyran Şehir'de metrekare birim fiyatı 2 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Seyran Şehir projesinde teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek...

Kartal Eagle Residence 2015'te teslim! 155 bin liraya!

Kartal Eagle Residence projesinde fiyatlar 155 bin liradan başlangıç gösteriyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu projenin anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Viaport Marin, Nisan 2015’te açılacak!

Viaport Marin projesinde 5 çıpalı marina konsepti uyarlandı. Projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Viaport Marin, Nisan 2015’te İstanbulluların hizmetine açılması planlanıyor

Tuzla Viaport Marin Nisan 2015'te tamamlanacak!

VIA Properties tarafından Tuzla’da deniz üzerine inşa edilecek marina 2015’te tamamlanacak. 650 milyon liralık yatırımla hayata geçecek proje 750 yat kapasiteli olacak. Projede 5 yıldızlı otel, oyun alanları ve ticari birimler de bulunacak...

Viaport Marin görücüye çıktı! Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...

Kartal Metsan Nexus Aralık 2015'te teslim edilecek!

Metsan Nexus projesinde otopark ve ticari birimlere ait katlar ile birlikte 14'üncü kata ulaşıldı. Dünyaca ünlü Mimar Daniel Libeskind ile inşatı ilerleyen bu karma projede yaşam, 2015 yılı Aralık ayında başlayacak.

DuPont Corian 2015 mutfak tasarımları Haberi

DuPont Corian 2015 mutfak tasarımları

Ağustos 2015 –Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor. Her türlü şekli alabilme özelliğiyle büyüleyici tasarımlara imkan sağlayan DuPont™ Corian® ile mutfaklardazarif ve karakterli tasarımlara imza atmak mümkün.


Kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı yapısıyla mutfaklara ekstra hijyen getirenDuPont™ Corian®,yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki mutfakların gerçeğe dönüşmesini sağlıyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla mutfakyüzeylerinde bakteri, mantar ve küf oluşumunuda önlüyor.



Mutfaklarda inovasyon zamanı


Mutfaklara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk paleti, ısıyla şekillenebilmesi ve işlevselliği ile mutfak sahibinin kişiliğini yansıtan zevkli ve büyüleyici tasarım olanakları sunuyor.


Çevre konusundaki hassasiyeti ile de...