21 / 05 / 2024

dupont yalıtım örtüleri

dupont yalıtım örtüleri

Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Eskişehir'de kış öncesi apartmanlarda yalıtım yapılıyor!

Eskişehir’de kış mevsimi öncesi apartmanlarda yalıtım işleri hızlanmaya başladı. İyi bir yalıtım sağlanmış binalardaki aylık yakıt tüketimi ve harcama kalemini yarı yarıya düşürebildiği belirtiliyor.

Isı yalıtımı içten mi dıştan mı?

Binalarda ısı yalıtımı işlemi, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek için yapılıyor. Peki, ısı yalıtımı içten mi dıştan mı yapılmalı?

DuPont su yalıtım örtüleri ile enerji tasarrufu sağlıyor!

Sürdürülebilir inşaatı desteklemek için yeni bilim temelli çözümler geliştiren DuPont, nefes alan su yalıtım örtüleri DuPont Tyvek ile bina ömrü boyunca yüksek enerji tasarrufu ve dış etkenlere karşı koruma sağlıyor.

Isı yalıtımının faydaları nelerdir?

Isı yalıtımı, sıcak ya da soğuk havanın ısı köprüleri vasıtası ile konutların içine girmesini ya da çıkmasını engellemek adına yapılan işlemler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ısı yalıtımının faydaları nelerdir?

Kale ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor...

Kale Mantolama’dan Taşyünü ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor.

Burhan Karahan: Su yalıtımı olmayan binalar korozyon tehdidi altında!

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, 2012 yılında büyümesini sürdüren su yalıtım pazarında bitümlü örtülerin önemli oranda pay aldığını bildirdi...

DuPont yapılar için alev geciktirici yalıtım örtüleri üretiyor!

DuPont, yapı sektörü için geliştirdiği yeni özelliklere sahip patentli teknoloji ile yapıların korunması konusunda insan hayatını korumaya ve maddi hasarların azaltılmasına yönelik önemli bir adım daha attı. ..

Doğru ısı yalıtımı ile çatı katı yaşam süresini uzatın!

Braas, çatıların ısı yalıtım performansını en yüksek düzeyde tutan ve enerji verimliliğini arttıran ısı yalıtım çözümleri Thermomanto, Unitherm Sistem Box ve Thermomanto Roof-300 ile çatı katlarında dört mevsim yaşam konforu sağlıyor.

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

dupont yalıtım örtüleri Haberi

dupont yalıtım örtüleri


Yapı sektörünün önemli isimlerinin ağırlanacağı 37. Yapı Fuarı’nda bilim firması DuPont yapı sektörü için geliştirdiği ürünleriyle yer alacak. Sektörde kaliteleri ve performanslarıyla bilinen DuPont™ Corian®, DuPont™ Tyvek® , DuPont™ AirGuard®, DuPont™ Typar® ve DuPont™ Plantex® gibi yenilikçi ürünlerin yer alacağı fuar, TÜYAP Fuar Merkezi Büyükçekmece’de 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


DuPont her yıl yaklaşık 1,4 milyar dolarlık bütçesini AR-GE faaliyetlerine ayırıyor ve insanların hayatlarını daha iyi, daha sağlıklı ve daha güvenli yaşaması için bilim yoluyla çözümler üretiyor. Günümüzde yapı sektöründe yeniliğe ve verimliliğe artan talebe paralel olarak yaptığı yatırımlar sayesinde bilime dayalı ürettiği yenilikçi ürünleriyle hizmet etmeye devam eden DuPont, fuarda özellikle tasarım ve mimarlık alanında öncü solid yüzey malzemesi DuPont™ Corian® ve yangın güvenliğine yeni bir standart getiren...