04 / 05 / 2024

Duran Akyazı

Duran Akyazı

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akyazı, Duran Akyazı, Saida Bensalah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Şirinevler'de kuruldu.

Trabzon İnşaat Mühendisleri'nden Akyazı Projesi’ne farklı bakış!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi dolgu alanı ile Sahil Yolu arasında geniş bir su yolu oluşturulması gerektiğini belirtti.

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu 60 günde bitecek!

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Okul müdürü Serkan Yaşar, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı'nın inşaatından son görüntüler!

Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 41 bin 461 kişilik stadyumun çatı sisteminin Türkiye'nin kendini temizleyen ve hava kirliliğini gideren ilk stadyumu olacağı belirtiliyor.

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu 2016'da açılacak!

Akyazı İmam Hatip Ortaokulu inşaatında inceleyen Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, “Okulun 2016-2017 eğitim-öğretime yılına kazandırılması için çalışmaların hızlandırılması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Akyazı, Türkiye'nin en önemli statlarından olacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Akyazı Stadı ikinci yarıya yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu.

Akyazı Spor Kompleksi ligin ikinci yarısına yetişecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon’da yapımı süren Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nin, Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis olacağını belirterek, stadyumu ligin ikinci yarısına yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ'den Akyazı Stadı müjdesi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi ve stat inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, "Burada çok özel bir mühendislik uygulanacak" dedi.

Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, örnek bir mühendislik çalışmasıyla Trabzon’da inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi’nin Süper Lig’de sezon bitmeden tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Başkanı Akyazı Stadı'nı inceledi!

Turan: "Burası Türkiye'nin gözbebeği olacak bir tesis "Hedefimiz, 2. yarıya stadı yetiştirmek" TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı: Akyazı Spor Kompleksi Türkiye'nin göz bebeği

Trabzon'un Akyazı mevkisinde yapılan statta incelemelerde bulunan Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nin Türkiye'nin göz bebeği olacak bir tesis olduğunu söyledi.

Sakarya Akyazı'ya otopark müjdesi!

Her geçen gün hızla büyüyen ve gelişen Akyazı’da, yıllardır sorun haline gelen trafik sorununu önemli ölçüde rahatlatacak olan ilçe merkezindeki otopark çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Akyazı'da 350 konut inşa ediliyor!

Ak Belde AŞ. ve Ayef İnşaatın ortaklaşa hayata geçirdiği toplamda 350 konutluk dev projenin temeli dualarla Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, proje müdürleri ve vatandaşın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Duran Akyazı Haberi

Duran Akyazı

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Akyazı, Duran Akyazı, Saida Bensalah tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 

Duhasa İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...