13 / 05 / 2024

Dursun Bayrak

Dursun Bayrak

Seda Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Bayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Perpa Ticaret Merkezi B Blok'ta kuruldu.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Tekfen Holding'te bayrak değişimi!

Yaklaşık olarak 20 bine yakın kişiyi istihdam eden Tekfen Holding'te bayrak değişimi...

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Zekai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat'ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Dursun kimdir? Zekai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekai Dursun'un biyografisi...

Nejat Recai Dursun kimdir?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun kimdir? Nejat Recai Dursun daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nejat Recai Dursun'un biyografisi...

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Dursun Bayrak Haberi

Dursun Bayrak

Seda Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Bayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Seda Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Seda Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Okmeydanı, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:12...