01 / 05 / 2024

Dursun Mirza dekanlık binası

Dursun Mirza dekanlık binası

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kentin tarihi yapılarından olan Eski Dekanlık Binasını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğu dilekçeyle resmen tahsisini talep etti, binanın eni bir Etnografya Müzesine dönüştürülmesi amaçlanıyor...

Tüm kira sorunları iki satırlık yasal düzenlemeyle çözülebilir! İşte o öneri...

Yüzde 25 kira zammı sınırı sebebiyle ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar devam ediyor. Avukat Dursun Küçük, X sosyal medya hesabından kira davalarını çözecek bir düzenleme önerisini paylaştı. İşte o öneri ve gelen yorumlar...

Kıbrıs'ta konut fiyatları ikiye katlandı! Vatandaş konuta ulaşmakta zorluk yaşıyor!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, konut fiyatlarının ikiye katlandığını belirterek vatandaşların konuta ulaş makta zorluk yaşadığını açıkladı.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Kyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kyo Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koyuncuoğlu ve Dursun Ali Erbaş ortaklığında kuruldu.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küre Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Dursun Mirza dekanlık binası Haberi

Dursun Mirza dekanlık binası


Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kentin tarihi ve kültürel yapılarından olan Eski Dekanlık Binasını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne sunduğu dilekçeyle resmen tahsisini talep etti.


Bilindiği gibi Bandırma Belediyesi, kentimizin tarihi ve kültürel miraslarından olan Eski Dekanlık Binasının restore edilerek estetik dokusu korunmasını ve yeni bir Etnografya Müzesine dönüştürülerek aynı zamanda kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmasını amaçlıyor. 



Bandırma...