16 / 05 / 2024

Dursunali Çimen

Dursunali Çimen

Şerifoğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dursunali Çimen, Durali Çimen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Bağcılar, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! 8 gün sonra başlıyor! Hemen detayları öğrenin!

Ev sahipleriyle kiracılar arasındaki uyuşmazlıklarla yönelik arabuluculuk dönemi 1 Eylül'de başlayacak. Avukat Iyaz Çimen, arabuluculuk konusunda merak edilen soruları cevaplandırdı. İşte detaylar...

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berra Sys İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ebren, Selami Çimen ve Yunus Çeber ortaklığında kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florist Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beyçimen tarafından kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vema Grup İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Arıca ve Veysi Çimen ortaklığında kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İsmail Can Ulusoy ve Oğuz Çimen ortaklığında kuruldu.

Dursunali Çimen Haberi

Dursunali Çimen
Şerifoğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dursunali Çimen, Durali Çimen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Şerifoğlu Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;01-) Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait her nevi (okul,hastane,sağlık ocağı,lojman,yurt vb.)inşaatlar yapmak,yaptırmak plan ve projeler çizmek,her türlü otoban ve stabilize yol,baraj,su,telefon ve elektrik vb.(ptt,igdaş,iski,iett, büyükşehir belediyeler) için şebekeler çekmek,her türlü endeks okumaya,sayaç açma ve kapama işlerini yürütmek ve her türlü onarım,yapım,bakım ve altyapı hizmetleri yapmak,yaptırmak,aracı olmak,aracı kurum ve kuruluşlarla ortak olmak.Her türlü inşaat,sınai ve tesisat makine ve malzemelerinin ve parçalarının imali,alım-satım,ithal ve ihracatını yurt içi ve yurt dışı pazarlamasını yapmak.Her türlü temizlik ve hijyen ürünü,araç ve gereçlerinin alım satımını yapmak.Her türlü nakliye...