03 / 05 / 2024

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Erkol, Şükrüye Öztürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Cami Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Bingöl'de 921 aile kentsel dönüşüm mağduru oldu!

Bingöl’de ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yer alan Kültür Mahallesi’nde evleri yıkılan 921 aile, ‘1 yılda anahtar teslimi’ sözü verilmesine karşı 3 yıldır verilen hiçbir sözün tutulmadığını ifade etti.

Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarına umut ışığı!

Tam 80 site, yaklaşık 5 bin Nilüferli kentsel dönüşüm mağduru oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve ekibi dönüşüm projeleriyle ilgili müjdeler verdi.

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

Fikirtepeli kentsel dönüşüm mağdurları hukukta kazandı!

İstanbul Fikirtepe’de yüzlerce aile kentsel dönüşüm mağduru olmuş ve evsiz kaldıkları nedeniyle eylem başlatmıştı. Eylemler sonuç verdi. Dava açan yüzlerce kişi hukuk mücadelesini kazandı. 

Kayseri Talas'ta kentsel dönüşüm mağduru olundu!

Yeni Haber Kayseri Gazetesi köşe yazarı olan recep Bulut bugünkü yazısında kentsel dönüşüm projelerinden bahsetti. İşte o haber...

Şırnak'ta kentsel dönüşüm başlıyor mu?

Şırnak'ta terör nedeniyle yıkılan evlerin takrardan yapımı için “terör mağduru” kapsamında belgeler imzalatılıyor. Kentsel dönüşümün referandum sonucuna göre olacağı iddia edildi.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın!

İstanbul'da kentsel dönüşüm furyası yaşanıyor. Rantsal dönüşüme dönüşen süreçte bir çok suistimal ve hile de gündemde. Kentsel dönüşüm uzmanı üç genç avukat truva atı yönteminden, noter sözleşmelerindeki değişikliklere kadar bu hileleri anlattı.

Kentsel dönüşüm mağdurları İmar Affı Yasası'nın kaldırılmasını istemiyor!

İzmir'de kentsel dönüşüm mağduru tapusuz ev sahipleri imar affı için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvururken, başvuru öncesinde yapılan açıklamada Mayıs ayının sonunda yürürlükten kalkacak olan 2981 sayılı İmar Affı Yasasının kaldırılmaması istendi.

Kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlara yeni haklar!

KENTSEL Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkam Prof. Dr. Gürsel Öngören, Anayasa Mahkemesinin Kentsel Dönüşüm Yasası olarak bilinen 6306 sayılı 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi' hakkında kanunun bazı maddelerini iptal etmesini yorumladı.

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Erkol, Şükrüye Öztürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Cami Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Erkol, Şükrüye Öztürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Duru Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Cami Mahallesi, İstasyon Caddesi,...