28 / 04 / 2024

duvar örme yarışı İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.

duvar örme yarışı İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.

Yarışmada dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı...

‘EYT’de emekli sayısı Mart'ta yarıya düşebilir’ iddiası!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) kanun teklifindeki ‘kademelendirme’ vurgusunun, Mart ayında EYT emekli sayısını, daha önce açıklanan 2,2 milyonun yarısına düşürme olasılığını da gündeme getirdiği iddia edildi. Peki nasıl mı? İşte ayrıntılar...

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

İzmit'te cami inşaatında duvar çöktü!

İzmit'te, yeniden inşa edilen bir caminin taş örme duvarı, yağmur nedeniyle çöktü. Çöken duvarın enkazının kaldırılması için çalışma gerçekleştirdi.

İlçe ilçe yarım kalan inşaatlar tespit ediliyor!

Kağıthane’de çöken bina ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. İlçe ilçe yarım kalan inşaatlar ve risk oluşturan istinat duvarları tespit ediliyor. Yapılacak tespitler sonrası duvar güçlendirme ya da çukur doldurma çalışmaları başlayacak.

TOKİ'nin İran sınırında ördüğü duvarın yarısı tamamlandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örmeye devam ediyor. 144 kilometrelik duvarın da yarısını tamamladı. 

TOKİ, İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Suriye sınırına dünyanın en uzun 3'üncü duvarını örüyor. TOKİ,  İran sınırındaki duvarın yarısını tamamladı. 

TOKİ'nin inşa ettiği sınır duvarının yarısı tamamlandı!

TOKİ'nin, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği "güvenlik duvarı" inşaatının yarısı tamamlandı

Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme kararını onayladı!

ABD Başkanı Donald Trump, "yasa dışı göçmenleri önlemek" ve "sınır güvenliğini artırmak" amacıyla Meksika sınırına duvar örülmesini öngören kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Suluova Belediye Hizmet Binası'nda dış cephe montajı başladı!

Kaba inşaatı ve duvar örme çalışmaları tamamlanan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın alüminyum kompozit dış cephe giydirme ve giydirme cephenin cam montajına başlandı.

Donald Trump'ın duvar projesine Türk mimarlardan öneri!

Donald Trump’ın, Meksika sınırına örmeyi planladığı duvar için proje sunma yarışına Türkiye’den de mimar kardeşler Sunay ve Günay Erdem katıldı. İki mimar, duvarın ‘park’ şeklinde inşa edilmesini söyledi.

AKG Gazbeton, hayvan sevgisi temalı tasarı yarışması düzenliyor!

AKG Gazbeton, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) işbirliğiyle yürüttüğü “Köyünü Yaşat Projesi” kapsamında, hayvan sevgisi konulu gazbeton duvar desen tasarım yarışması kırsal alanlarımızda hayvan sevgisinin kaliteli mekanlara dönüşmesini amaçlıyor.

duvar örme yarışı İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Haberi

duvar örme yarışı İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi.


Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong’un, 50. kuruluş yılında imza attığı etkinliklerden “Okullar arası Duvar Örme Yarışması” İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlendi. İstanbul genelinde 6 teknik ve endüstri meslek lisesinin katıldığı yarışmada öğrenciler becerilerini gözler önüne serdi. Türk Ytong tarafından öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmaları ve ekip çalışmasını geliştirmeleri amaçlanan yarışmada, Sultanbeyli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.

Yıllardır istikrarla sürdürdüğü tüm “mesleki ve sektörel eğitime katkı” projelerini 50. yılında daha da genişleterek, “Ytong Akademi – 50. Yılda 50 Durak” başlığı altında toplayan Türk Ytong, önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Türk Ytong, İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Teknik ve...