30 / 04 / 2024

Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

 Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

Elektrik faturalarınız yüksek tutarda geliyorsa, bu durumu tersine çevirebilirsiniz. Elektriğin pahalı ve ucuz geldiği belirli saatler bulunmaktadır. İşte o saatler ve elektrik faturasını düşürme yöntemleri!



ELEKTRİĞİ GECE SAATLERİNDE KULLANMAYA ÖZEN GÖSTERİN!

Türkiye'deki elektrik faturalandırmasında iki tarife vardır. Bu tarifelerin isimleri faturalarda tek zamanlı ve çok zamanlı tarife olarak geçmektedir. Elektrik faturalarında yeni yapılan düzenlemeden sonra ev kullanımında 3 farklı zaman dilimi olacak ve her zaman dilimi için farklı fiyat tarifesi uygulanacak. İlk zaman dilimi 06:00 ile 17:00 saatleri arasındaki gündüz dönemine denk geliyor. Gündüz dönemindeki fiyat tarifesi ortalama bir değer ortaya çıkarıyor. İkinci zaman diliminde ise yani 17:00 ile 22:00 saatleri arası ise puant dönemi devreye giriyor. Bu zaman dilimi, elektriğin en pahalı olduğu zaman dilimi olarak bilinmektedir. Üçüncü zaman dilimi de elektriğin en ucuz olduğu 22:00 ile 06:00 saatleri arasını kapsamaktadır.

 Elektrik faturaları kabusunuz olmasın! İşte faturayı yarı yarıya düşürme yöntemleri!

İşte konuya dair diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön