19 / 05 / 2024

Duvarmatikin yeni ses yalıtım lehvaları

Duvarmatikin yeni ses yalıtım lehvaları

Duvarmatik Ses Yalıtım Lehvaları ile istediğiniz ses yalıtım değerlerine çok hızlı ulaşabilirsiniz. Duvarmatik levhalar 60cm en x İstenilen proje boyunda yüksekliğe ve 13,5 mm / 26 mm arasında kalınlığa sahiptir.

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

Sony, yeni kablosuz kulaklık modelini piyasaya çıkardı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Teknoloji devi Sony, yüksek ses performansı sunan yeni kablosuz kulaklık modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Kulaklığın fiyatı ise duyanları hayrete düşürdü. İşte detaylar...

YouTube 2 yeni özelliği test ediyor!

YouTube yeni özelliği olan sabit ses ve 2x hız özellikleri için test süreci başladı. Peki, sabit ses ve 2x hız nedir ne işe yarar? İşte detaylar...

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

Hyundai Kona’ya gelen zam resmen dudakları uçuklattı! Hyundai Kona’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ürettiği her modeliyle her zaman büyük ses getirmeyi başaran Güney Kore otomobil üreticisi Hyundai, her ay olduğu gibi bu ay da araç fiyatlarını güncelledi. Açıklanan yeni fiyatlara bakıldığı zaman Kona modeline 40 bin TL zam yapıldığı görüldü. İşte 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Microsoft'tan yeni adım! en iyi Windows ses uygulamasını kopyaladı

Windows 11 artık gizlice, popüler bir üçüncü taraf aracı olan EarTrumpet'e çok benzeyen bir ses özelliği barındırıyor.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Ses yalıtımı olmayan binalara ruhsat verilmeyecek!

Binalarda ses yalıtımının daha iyi sağlanması için yeni yönetmeliğin mayıs ayı sonunda devreye gireceğini hatırlatan Emre Gürcan, yeni binalara ruhsat alabilmek için ruhsatın şart olduğunu ifade etti...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor!

Gürültü kirliliğini önlemek amacıyla bina inşaatlarına ses izolasyonu şartı getiriliyor. Yeni yönetmelik taslağına göre; tesisat, duvar, döşeme, pencere gibi alanlarda kullanılacak tüm malzemelerde, yalıtım özelliği zorunlu olacak.

Konut projelerinde ses yalıtımlı daireler öne çıkıyor!

İnşaat sektöründeki yoğun rekabet, rakiplerinin önüne geçmeye çalışan firmaları yeni arayışlara yöneltiyor. Bugün inşaat teknolojisi, ses yalıtımını neredeyse yüzde 100 sağlayacak noktaya ulaştı.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'nın son durumunu paylaştı!

İbrahim Tatlıses, bir yandan yeni bir albüm hazırlığını sürdürürken bir yandan da inşaat sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. İbrahim Tatlıses inşaatı son hızla süren Tatlıses Konakları'yla ilgili yazdı.

Duvarmatikin yeni ses yalıtım lehvaları Haberi

Duvarmatikin yeni ses yalıtım lehvaları


9,5 mm / 12,5 mm / 15 mm ya da 18mm Alçı levha üzerine 4 mm / 6 mm / 8 mm / 10 mm / 12 mm  özel Ses Yalıtım Malzemesinin yapıştırılması ile oluşturulan iç cephe levhalarıdır.  


60cm en x İstenilen proje boyunda yüksekliğe  ve 13,5 mm / 26 mm arasında kalınlığa sahiptir. 


3000Hz ortalama frekansta yaklaşık 40 db / 60 db ses yutumu sağlayabilmektedir.  Var olan bir duvarın her iki tarafına yapıştırılmak ve/veya sabitlenmek sureti ile tatbik edilir.


Birleşim yerleri Duvarmatik Derz Macunu ile doldurularak satıh saten alçıya ya da duvar kağıdı uygulamasına hazır hale...