11 / 05 / 2024

Düzbağ projesi nedir

Düzbağ projesi nedir

GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Gaziantep’in 50 yıllık su sorununu çözmek için çalışmaların başladığını ifade ederek, “Bu hayalimizi Düzbağ projesiyle gerçekleştireceğiz” dedi.

Tebernüş Kireçci soruyor: Kentsel dönüşüm nedir, rantsal dönüşüm nedir?

Ülke genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Özellikle büyükşehirlerde kentsel dönüşüm hızla ilerlerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı üzerinden takipçilerine 'kentsel dönüşüm nedir, rantsal dönüşüm nedir?'' sorusunu sordu. Bakın vat

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Tapu kaydının düzeltilmesi davası nedir?

Tapu kaydının düzeltilmesi davası, belirli bir nedenden dolayı açılır. Bu dava, tapuda bazı hataların saptanması sonucunda açılır. Özellikle de tapuda bazı unsurların yanlış kaydedilmesi tapu kaydının düzeltilmesi davasını gerektirir. Peki tapu kaydının düzeltilmesi davası tam olarak nedir?

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Son dakika: Hatay'da Toplu Düğün Projesi başladı! Evlenecek çiftlere çeyiz desteği verilecek!

Hatay'da, Toplu Düğün Projesi kapsamında 100 depremzede nişanlı çifte, toplu düğün yapılıp çeyiz desteği sağlanacak. İşte detaylar...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

TOKİ Düzce projesi için tarih belli oldu! 48 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Düzce 2023 projesi için merakla beklenen tarih belli oldu. Söz konusu projeyle 48 yeni konut geliyor. 

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

Bitcoin ve kripto paralarında yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde büyük bir çöküş yaşayan LUNA'nın kripto piyasasının düşmesine neden oldu. Peki Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Düzbağ projesi nedir Haberi

Düzbağ projesi nedir

Gaziantep’in su ihtiyacının üç kaynaktan karşılanıdığı belirten Sönmezler, bunların Kartalkaya Barajı, Mizmilli ve su kuyularından olduğunu vurgulayarak, “Bunun yüzde 70’i Kartalkaya barajından, yüzde 25’i Mizmilli’den, kalan yüzde 5’i ise kuyulardan karşılanıyor. Yani bu şehrin ana kaynağına Kartalkaya Barajından karşılanıyor. Gelen sular Başpınar’da Organize Sanayideki depolarımızda bekletiliyor. Bu depo 100 bin ton kapasitesiyle abartısız Türkiye’nin en büyük su deposu özelliğini taşıyor. Yani depodaki su iki aylık ihtiyacımızı karşılıyor” diye konuştu.


Suyun Başpınar’daki depodan Hacıbaba depolarına aktarıldığını, orada çeşitli biyolojik ve kimyevi işlemlerden sonra şehre içme ve barınma ihtiyaçları için verildiğini belirten Sönmezler, “Bizim sularımızı herkes istediği yerden, musluktan gönül rahatlığı içebilir. Çünkü bunun testlerini biz her daim yapıyoruz. Suyumuz hem kaliteli, hem de lezzetlidir” şeklinde konuştu.

Gaziantep merkezde 470 bin abonelerinin bulunduğunu...