06 / 05 / 2024

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımları inceledi.

SON DAKİKA: 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cuma ve hafta sonu bazı saatlerde kapatılacak! 

Türkiye'nin dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri için çalışmalar başladı. Bu kapsamda İstanbul'da da düzenlenecek etkinlikler sebebiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bazı saatlerde kapalı olacak. İşte köprünün kapalı olacağı saatler...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı kaldı! 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte peş peşe düşüşe geçerek resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? 15 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Euro/TL kuru dün 29,130 TL seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı. Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler merak konusu olmaya devam ediyor. Peki 15 Temmuz Cumartesi euro/TL kuru ne kadar? Bugün euro kaç lira? Euro alış satış fiyatı...

Düzce Belediyesi 5 arsa satacak! İhalesi 20 Temmuz'da!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce Nalbantoğlu, Beyciler ve Beslanbey'de yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda inceleme başlatıldı! Yüzde 40'ın üzerinde olması halinde yıkılacak!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çatlak kolonlar ile korozyona uğramış demirlerin görüntüsünden sonra inceleme başlattı! 

Euro yükseliyor! Bakan bir daha bakıyor! İşte son dakika euro kuru 15 Temmuz 2022

Döviz kurlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Euro dün 17,53 TL seviyesinde işlem görürken bugün de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki bugün euro kaç TL? İşte son dakika euro kuru 15 Temmuz 2022...

Opel Mokka'da hem indirim hem düşük faiz fırsatını sakın kaçırmayın! İşte Mokka fiyat listesi 15 Temmuz 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili olarak dikkat çeken Mokka'da hem indirim hem de düşük faiz fırsatı başladı. Başlatılan kampanyayla avukatlar, öğretmenler, polisler, sağlık çalışanları, askerler ve birinci derece akrabalarına ek indirim fırsatı sunuluyor. İşte Mokka fiyat listesi 15 Temmuz 2022..

Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol fiyatı 15 Temmuz 2022...

Brent petrol varil fiyatı dün 100,55 dolara kadar yükselirken bugün düşüşe geçti. Peki bugün brent petrol varil fiyatı ne kadar? İşte brent petrol varil fiyatı 15 Temmuz 2022...

Euro doların altında ezildi! Son dakika euro/TL 15 Temmuz 2022

15 Temmuz sabahı döviz kurları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro dün 17,53 TL seviyesinde işlem görürken dolar kuru 17,47 seviyesinden günü kapattı. Euro doların altında ezildi. Peki bugün euro kaç TL? 15 Temmuz 2022 euro kuru..

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 103 parsel ile güneyindeki tescil harici alan ve 3401 ada 12 ve 17 parseller ile kuzey ve kuzeydoğusundaki tescil dışı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Uzmanlardan Düzce depremi değerlendirmesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) göre saat 15.40'ta Düzce Merkez'de 5 şiddetinde bir deprem yaşandı. Uzmanlar, söz konusu depremin büyük Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Reysaş GYO Düzce deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel'deki 15.253,87 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 3.781 metrekarelik üç bloktan oluşan deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alınmıştır.

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı Haberi

Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkı


Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile birlikte Düzce Belediyesi tarafından sahada sürdürülmekte  olan yatırımlar ve çalışmalar için  inceleme gezisinde bulundu.


Başkan Keleş, Zonguldak belediye başkanı Muharrem Akdemir ve Başkan yardımcılarında bulunduğu heyetle ile birlikte yatırım incelemeleri için saha gezisinde bulundu. Yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan 15 Temmuz Şehitleri parkı ve Düzce Belediyesinin önemli Sosyal projelerinden biri olan 60 yaş üstü yaşam merkezi’ne ziyarette bulunan Başkan Keleş ve Zonguldak belediye başkanı Muharrem Akdemir çocuklarla ve yaşlılarla sohbet etme imkânı buldu.




Düzce...