07 / 05 / 2024

düzce aktaş kötü

düzce aktaş kötü

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Aktaş, Arabacı ve Göktepe köylerine ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Aykut Pekmez, Aktaş Köyünde değişimi devam eden köy içi şebeke hattının yapım çalışmalarını inceledi.

Düzce depreminin üzerinden 24 yıl geçti! 12 Kasım 1999'da 7.2 büyüklüğündeki depremde 16 bin 666 ev yıkıldı!

Türkiye'de 12 Kasım 1999'da Düzce'de meydana gelen depremin üstünden 24 yıl geçti. 782 kişi yaşamını yitirdiği depremde 16 bin 666 ev yıkıldı.

Telefonunu yurt dışından getirenlere kötü haber geldi! Bu mesajı alanlar yandı! Binlerce kişi mağdur oldu! 

Telefonunu yurt dışından getirip de, harcın 20 bin liraya çıkmadan önce parasını yatıranlara kötü haber geldi. IMEI kaydını BTK'ya yaptırmayanlar için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Araba alacaklara kötü haber! Euro yükseldi, araba fiyatlarına büyük zam geldi

Otomobil almak isteyenler, otomobil almak için matrah düzenlemesini bekleyenlere kötü bir haber geldi. Euro’daki yükseliş üzerine araba fiyatlarına kasım ayı ortasında zam yapıldı.

Araba fiyatlarının düşmesini bekleyenlere kötü haber! Yeniden zam geldi!

Sıfır otomobilde ÖTV matrah güncellemesi gündemdeyken araba fiyatları düşecek diye bekleyenlere kötü haber geldi. Her ay başında güncellenen sıfır otomobil liste fiyatları, daha ay bitmeden ay ortasında ikinci kez zamlandı.

Düğün yapacaklara kötü haber! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başarırken düğün yapacaklara ise kötü haber geldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları fırladı. İşte 14 Kasım 2022 güncel altın bilezik fiyatları...

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce Merkez'de 13.7 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan tarlayı 13 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

düzce aktaş kötü Haberi

düzce aktaş kötü

Akçakoca İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, Aktaş, Arabacı ve Göktepe köylerine ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Aykut Pekmez, Aktaş Köyünde değişimi devam eden köy içi şebeke hattının yapım çalışmalarını inceledi.Yapılan çalışmalar hakkında köy muhtarından bilgi alan Kaymakam Pekmez ayrıca Aktaş Köyünde, yanan evin sahibine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonra Arabacı köyüne geçen Kaymakam Arabacı Köyü ile Tahirli köyü bağlantı yolunun başlangıcında, ulaşıma kapalı 200 metrelik kısmın incelemelerinde bulunup yapım çalışmalarına başlanması kararını aldı. Göktepe Köyünde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından onarımı yapılan Tarihi Göktepe Caminde incelemelerde bulunup, köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

Yukarıda Mahallede 3 katlı tarihi bina da yangın çıktığını haber alması üzerine olay mahalline gidip yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi alarak evde kiracı olarak oturan iki aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunup devlet...