03 / 10 / 2024

Düzce Anıtpark Meydanı

Düzce Anıtpark Meydanı

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce 2022 konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişi tarafından beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili detayları açıkladı. Peki TOKİ Düzce sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Düzce ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

ALG Constructions Düzce projesi için imzalar atıldı!

ALG Constructions tarafından, Düzce'de kurulacak AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan proje için imzalar atıldı...

Reysaş GYO Düzce deposunun iskanı alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Düzce İli Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi 2177 Ada 2 Parsel'deki 15.253,87 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 3.781 metrekarelik üç bloktan oluşan deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi (İskan) alınmıştır.

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Düzce'yi yeniden inşa ettik!

Düzce'de düzenlenen mitingte konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yıkılan Düzce’yi yeniden inşa ve ihya etmek için seferberlik ruhuyla çalıştık. Düzce’ye son 17 yılda 11 katrilyon lira yatırım yaptık'' dedi.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce'de korsan emlakçılar türedi!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında, Düzce'de inşaat sektörünün artmasıyla oluşan sorunları anlattı. İşte o haber..

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Düzce'ye yeni kent meydanı geliyor!

Düzce Belediyesi Saguç meydanındaki düzenlemelere devam edecek. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alanda bulunan Celalettin Özdal parkının meydan ile bütünleştirileceğini belirtti.

Düzce Memur-Sen binası açıldı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Memur-Sen binası açılış törenine katıldı. Törende konuşan Başkan Keleş, sivil toplum kuruluşların kurumlar açısından önemine dikkat çekti.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Anıtpark Meydanı Haberi

Düzce Anıtpark Meydanı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye'nin doğusunu, batısını adım adım gezeceğiz ve Allah'ın izniyle 'bu ülke bölünmez, bu millet ayrılmaz' diye haykıracağız her yerde. Her santimetrekaresinde bu ülkenin bu al bayrağını dalgalandıracağız." dedi. 


Davutoğlu, yaklaşık 600 milyon lira değerindeki 81 projenin Düzce Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.


Burada yaptığı konuşmada, "1 Kasım zaferi sonrası söz verdiği gibi teşekkür ziyaretlerini sürdürdüğünü" belirten Davutoğlu, "Birçok ilimize gittim, doğuda, batıda, Mardin, Diyarbakır, Erzincan, Bingöl, Manisa'ya, İzmir'e, İstanbul'a, Konya'ya... Bugün sabah da Kocaeli'deydim. Şimdi de Düzce'ye geldim teşekkür etmeye, sizlere minnetimi ifade etmeye geldim." diye konuştu.


Milletin, ülkenin bugünlere gelmesinden Düzcelilerin emeğinin ve desteğinin büyük önemi olduğunu vurgulayan Davutoğlu, "Siz destek vermeseydiniz, siz emek vermeseydiniz biz sizlerin huzurunuza böyle gururla, vakarla gelemezdik." ifadesini kullandı.


Davutoğlu, Düzce'nin AK...