14 / 05 / 2024

düzce belediyesi kamulaştırma

düzce belediyesi kamulaştırma

Düzce Belediye tarafından çevre yolu bağlantıları için başlattığı kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Rıhtım caddesinden Haydar Göreli caddesine uzanan bölgedeki 33 hak sahibi ile yapılan kamulaştırma görüşmelerinden olumlu sonuç çıktı.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun için acele kamulaştırma kararı!

Giresun İli, Merkez ve Dereli ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu projesi için acele kamulaştırma!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi için acele kamulaştırma yapılacak..

Manisa ve İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

Aliağa LOOP Doğal Gaz Boru Hattı Projesi için Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından, Manisa Merkez'de ve İzmir Aliağa'da acele kamulaştırma yapılacak..

Bingöl Belediyesi'nden kamulaştırma açıklaması!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanan ‘2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında kamulaştırma kararı alınan araziler için bakanlıktan ödenek çıkarılmasına müteakip kamulaştırma çalışmalarına başlanacak.

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Erzurum Yakutiye'de kamulaştırma kararı!

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Gez semtinde yüksek binaların arasında yer alan bir arsayı kamulaştırma yaparak parka dönüştürüyor.

11 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan kararlara göre, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 11 enerji projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Bartın ve Zonguldak'ta acele kamulaştırma kararı!

Bartın ve Zonguldak'ta Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararları alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

düzce belediyesi kamulaştırma Haberi

düzce belediyesi kamulaştırma


Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Kısa bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan Haydar Gördebil caddesindeki genişletme çalışmalarından sonra bu kez de bu caddeye bağlanan Mimar Sinan caddesinde genişletme çalışmaları başlatıldı. Bunun için, caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için 4 toplantı yapıldı. Toplantıların sonucunda söz konusu bölgedeki 33 hak sahibi ile kamulaştırma görüşmeleri tamamlandı. Düzce Asarsuyu Deresi kenarında tek şerit olarak trafik akışı sağlanan Mimar Sinan caddesi genişletilecek. Söz konusu caddenin Haydar Gördebil caddesine bağlanan kısmında Fettah Bey tarlası olarak bilenen bloklarda Şehit Yalçın Sokak mevkiindeki 2 bloktaki 33 daire kamulaştırması Düzce belediyesi Meclis salonunda  gerçekleştirildi. Kamulaştırma koşullarına yönelik olarak yapılan toplantıya Düzce Belediye Başkan...