09 / 05 / 2024

düzce belediyesi Kurugöl Tabiat Parkı

düzce belediyesi Kurugöl Tabiat Parkı

Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Düzce Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan, reklam vergileri ve su borçlarına ilişkin çıkarılan yapılandırma kararı hakkında için bir açıklama yaptı. 

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkıul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 547 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Düzce Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Düzce Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların ihalesi 29 Mart'ta yapılacak..

Düzce Belediyesi'nden 10.9 milyon TL'ye satılık 31 daire!

Düzce Belediyesi Camikebir Mahallesi'ndeki 31 daireyi ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Düzce Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı tamamlanan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi 3 Mart'ta hizmete açılacak.

Düzce'de 3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Köprübaşı Ömerefendi Köyü'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihalesi 22 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. 

düzce belediyesi Kurugöl Tabiat Parkı Haberi

düzce belediyesi Kurugöl Tabiat Parkı


Düzce’nin gözde turizm beldelerinden biri olan Kurugöl için Düzce belediyesi tarafından, turizm amaçlı planlama yapılıyor. Bunun için fizibilite çalışmaları başlatıldı.


Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Ekim 2015 tarihinde ihale ile işletme hakkını kazanan Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.  Düzenlemede sürdürülebilir kullanım bölgesinde tur güzergahı ve manzara seyir noktaları, kontrollü kullanım bölgesinde ise giriş kontrol noktası, günübirlik kullanım alanı (Kır gazinosu/kahvesi, WC, çeşme,  kameriye, yağmur barınakları, büfe, çocuk oyun alanı), kır evleri kamp alanı yatırımları öngörülüyor. Plan hükümlerine göre sahada bulunan 2 katlı betonarme bina ihtiyaca göre yıkılabilecek veya tadilatı yapılarak kullanılabilecek.




Düzce...