13 / 05 / 2024

Düzce Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Düzce Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Düzce Belediyesi’nin Kasım ayı 3’üncü birleşiminde 2016 bütçesi ele alındı. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bütçe taslağı tüm Meclis üyelerine dağıtıldı. Düzce Belediyesi’nin 2016 bütçesi 214 Milyon lira olarak belirlendi.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Düzce'de YHT için çalıştay yapılacak!

Düzce Belediyesinin vizyon projelerinden olan yüksek hızlı tren projesi için çalıştay gerçekleştirilecek. Çalıştay 10 Nisan'da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet salonunda yapılacak.

Düzce’de 2016'da 6 bin 230 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre Düzce’de 2016 yılında 6 bin 230 konut satışı gerçekleşti.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi yapıldı!

15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Düzce Belediye Meclisi 2016 yılı Aralık ayı toplantısı, 1. Birleşimi, 5 Aralık Pazartesi (bugün) saat 19:00’da Belediye hizmet binası Meclis toplantı salonunda yapılacak.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Düzce Otobüs Terminali'ndeki 12 gişe ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliği kiralama ihalesi 15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Düzce'ye film platosu kuruluyor!

Düzce belediyesinin film ve dizi çekim platosu projesi için Avrupa Birliği (AB) destek programları düzeyinde çalışma yapılıyor. Bunun için Düzce belediyesi AB proje birimi tarafından çalışmalar başlatıldı.

Düzce'de Eylül ayında 520 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Eylül ayında konut satışı 6 bin 167 konut satıldı. Düzce'de ise 520 konut satışı gerçekleşti.

TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

51 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu projesinde başvurular için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları ne zaman başlayacak?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Düzce Belediyesi Otobüs Terminali için son ihale!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali işyeri kiralama ihalesi 6 Eylül 2016 Salı günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Düzce Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Düzce Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Düzce Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi Meclisi’nin Kasım ayı 3’üncü birleşiminde ele alındı. Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bütçe taslağı tüm Meclis üyelerine dağıtıldı. Meclis toplantısında da taslak üzerinden tüm maddelerin görüşülmesine geçildi. 2016 yılı bütçe kararnamesi gelir ve gider bölümleri tek tek ele alındı ve oylandı. Bütçe genel kararname hükümleri Mecliste onaylandı. Bütçe kurumsal sınıflandırılmasında birim müdürlüklerinin 2016 yılı ödenekleri de şu şekilde belirlendi: Genel Bütçe 214 Milyon lira, Özel Kalem Müdürlüğü 1 Milyon 678 bin lira, Destek Hizmetleri Müdürlüğü 57 Milyon 840 bin lira, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 30 Milyon lira, Bilgi İşlem Müdürlüğü 569 bin lira, Yazı İşleri Müdürlüğü 279 bin lira, Muhtarlık Müdürlüğü 12 bin lira, Mali Hizmetler Müdürlüğü 27 Milyon 299 bin lira, Hukuk...