02 / 05 / 2024

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Düzce ve Hatay il müdürlükleri ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne atamalar yapıldı...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce'de 18.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 18 milyon 436 bin 322 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

TOKİ Düzce Çilimli projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Çilimli projesi için başvurular yarın başlıyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde Kanal İstanbul yoğunluğu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin hazırladığı itiraz dilekçesinin bir örneğini çıkaran yurttaşların İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine akını sürüyor.

Düzce'de 24.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 24 milyon 650 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Düzce Milli Emlak'tan 64.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 64 milyon 220 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak.

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal Haberi

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından atama kararları alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Nurhan Kartal atandı. Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Halit Ergin atandı. Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürlüğüne Süleyman Özen...