03 / 05 / 2024

düzce çilimli organize sanayi bölgesi

düzce çilimli organize sanayi bölgesi

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

Düzce Çilimli'ye karma OSB yanına tarım OSB'de yapılacak!

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçeye kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinin yanında tarım OSB'lerin de bulunacağını söyledi. Yavuz, ellerindeki araziye 2010 yılında sanayi alanı olarak tescillediklerini belirtti..

Düzce'de yeni millet bahçesi için çalışmalar başladı!

Düzce Çilimli Belediyesi, ilçede inşa edilecek millet bahçesi projesi için çalışmalara başladı. 

Düzce Çilimli'de icradan satılık 20 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Çilimli ilçesinde yer alan 20 adet gayrimenkulü satıyor... 

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

TOKİ Düzce Çilimli projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Çilimli projesi için başvurular yarın başlıyor.

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulması mecliste!

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulacak mı?

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu soru önergesi hazırladı...

Düzce Çilimli'deki OSB için kamulaştırma başlıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Çilimli'de kurulacak organize sanayi bölgesi 1. etap için kamulaştırma işlemlerini başlatacaklarını açıkladı..

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

Düzce Çilimli Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine Belediye Başkanı Muhsin Yavuz katıldı.

TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları!

108 konutluk TOKİ Düzce Çilimli projesindeki 1 konut açık satış ile satılacak. Peki, TOKİ Düzce Çilimli 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

Saf-Holland Düzce'de fabrika açtı!

lman aks üreticisi Saf-Holland, yeni üretim tesisini Düzce'de açtı. 5 milyon euroluk tesis DORÜS Organize Sanayi Bölgesi'ne kuruldu.

Düzce Çilimli'de akıllı stok alanları inşa ediliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, D-100 karayolu Çilimli kavşağı mevkisinde Akıllı Stok Alanları Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi.

Düzce Çilimli OSB Projesine ilişkin 6 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.

düzce çilimli organize sanayi bölgesi Haberi

düzce çilimli organize sanayi bölgesi


İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Çilimli ilçesindeki tarım arazilerine ve OSB kurulması için alınan karara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e iletti.


Tanal önergesinde "Çilimli'de Organize Sanayi Bölgesi kurulması için, ilk adım 2013 te atılmış, siyasilerin ve bürokratların talebiyle Düzce Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Haziran 2013'te yer seçimi ve etüt çalışmalarına başlamıştı. Çilimli Topçular Mahallesi ve Söğütlü Köyü sınırları içerisinde, 255 Hektarlık olan OSB olarak belirlenmiştir." dedi.


Düzce İl Toprak Koruma Kurulu, 14 Haziran 2013'tarihinde, valinin de imzasıyla 113.09 hektar alan için Çilimli OSB kurulması adına kamu yararı kararı alınmış, kararla verimli tarım arazileri, tarım amacı dışında kullanımı uygun bulunmuştur diyen Tanal "Alınan karar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 3 Temmuz...