23 / 07 / 2024

düzce eski Yimpaş kiralama

düzce eski Yimpaş kiralama

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Toplantıda Düzce'de bulunan eski Yimpaş binasının belediyeye kiralanması onaylandı.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Düzce Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi mecliste!

Düzce iline bağlı Kültür Mahallesi'ndeki eski sanayi çarşısı olarak bilinen sanayi bölgesinin taşınması ve bölgenin kentsel dönüşüm projesi mecliste konu oldu..

Düzce Eski Sanayi Sitesi el birliğiyle dönüşecek!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Eski Sanayi Sitesi esnafı ile Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında konuştu. Keleş “Dönüşümü el birliği ile özellikle esnaf kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Düzce eski sanayi çarşısına kentsel dönüşüm projesi!

Düzce belediyesi tarafından Uzun Mustafa ile Kültür mahallelerinde bulunan eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan bölgede 'Kentsel Dönüşüm’ projesi revize edildi.

Düzce eski sanayi çarşısı ne olacak?

Düzce Uzunmustafa ve Kültür mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, 'eski sanayi çarşısı' dönüşüyor.

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Düzce'nin Camikebir Mahallesi'nden sonra Akçakoca'da da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında Akçakoca Belediyesinin eski binası yıkıldı.

Düzce'deki eski Yimpaş binası belediyeye kiralanacak!

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Toplantıda Düzce'de bulunan eski Yimpaş binasının belediyeye kiralanması onaylandı.

Düzce Yimpaş Avm binası sosyal tesise dönüşecek!

Düzce Belediyesi tarafından, hastane caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM için yeni bir proje geliştirildi.

Düzce Lisesi Parkı'nda sona gelindi!

Düzce Belediyesi'nin kente yeni kazandıracağı, 'Düzce Lisesi Parkı'nda ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Eski Düzce Lisesi alanında yapılan parkta sona gelindi.

Düzce Lisesi Park Projesi hızlandırıldı!

Düzce Belediyesinin ‘Düzce Lisesi Park’ projesi için çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Yaklaşık 10 dönümlük Düzce Lisesi’nin eski alanında gerçekleştirilen modern park projesi için çalışmalar hızlandırıldı.

düzce eski Yimpaş kiralama Haberi

düzce eski Yimpaş kiralama


Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarını tamamladı. Meclisin ikinci birleşiminde bütçe ve imar komisyonu görüşüyle gelen dosyalar karara bağlandı. Gündemde olan Çamköy, Tokuşlar, Çay ve Beyciler mahallelerindeki tahsis değişiklikleri görüşüldü.


Meclisin Eylül ayı ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli Başkanlığında toplandı. Toplantıda komisyonlara havale edilen konular görüşüldü. Atık su tesisi yararlanma hakkı ücreti, su tüketim ücreti ve asfalt satış ücretlerinde değişiklik yapılması kabul edildi.  Yine Meclis gündeminde bulunan eski Yimpaş binasının belediyeye kiralanması onaylandı. 



Düzce...