07 / 05 / 2024

düzce gaziantep sokak cephe yenileme

düzce gaziantep sokak cephe yenileme

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan bina ve işy erlerinin dış cephe görüntülerinin düzenlenmesi ve yenilenmesi için çalışmalarına başladı.

Düzce'deki Gaziantep Caddesi için alınacak önlemler mecliste!

Düzce'deki Gaziantep Caddesi'nin yer zeminin bazalt taşı ile kaplanması işine ve kaymaya ve buzlanmaya karşı dayanıklı hale getirilmesi için alınacak önlemler meclis gündemine taşındı..

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Düzce'de asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

Düzce Belediyesi’nin asfaltlama programında yer alan sokaklarından biri olan Nuri Özkasap Sokak’ta altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfalta hazır hale getirildi.

Düzce’de asfaltlanmamış tek bir sokak bile kalmayacak!

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için hazırlanan asfaltlama programı hızlandırıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, programın hedefe ulaşması için günlük asfalt üretiminin artırıldığını ifade etti.

Düzce'de dış cephe kaplama çalışmaları başlıyor!

Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan Estetik Kurulun çalışmaları ve meclis toplantısına verilen önerge ile İstanbul Caddesi ve Gaziantep Caddesi üzerindeki yapıların dış cephe kaplamaları için girişimler başlıyor.

Düzce projeleriyle diğer illere örnek olacak!

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “100 dönümlük bir alanı sokak hayvanları yaşam alanı olarak tahsis ederek, modern hayvan barınakları yapılacak. Bu büyük projeyi hayvansever dernekleri ile birlikte planlayıp, birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Düzce'de dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan bina ve işy erlerinin dış cephe görüntülerinin düzenlenmesi ve yenilenmesi için çalışmalarına başladı.

Düzce'deki binalar tek tip olacak!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddelerindeki binaların dış cephelerini tek tip hale getirmek için çalışmalarına başladı. Düzce Üniversitesi ve belediye bünyesinden üyeler barındıran kurul dış cephelerde incelemeler yapıyor.

Düzce'de ev yangını çıktı!

Düzce'de 3 katlı evin zemin katında çıkan yangında 75 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.Çavuşlar Mahallesi 3003'üncü Sokak'taki 3 katlı apartmanın Sezgin Ay'a ait zemin katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

düzce gaziantep sokak cephe yenileme Haberi

düzce gaziantep sokak cephe yenileme


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, belediye kanunun ilgili maddesinde yapılan değişiklik sonrası başlattığı altyapı incelemelerini tamamlayarak İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan bina ve işyerlerinin dış cephe görüntülerinin düzenlenmesi ve yenilenmesi için çalışmalarına başladı.


Belediye kanununda yapılan değişiklik, belediye meclisinin il ve ilçelerde meclis salt çoğunluğunun alacağı karar ile masrafların tamamının ya da bir kısmının belediye bütçesi tarafından karşılanması kaydıyla kentin uygun görülen yerlerindeki bina cephelerinde değişiklik ve yenileme işlemlerinin yapılabilmesini öngörüyordu. İlgili madde doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında Düzce Belediyesi bünyesinde önce Estetik Kurul oluşturuldu ve kurul üyeleri başta İstanbul ve Gaziantep Caddeleri olmak üzere kent merkezindeki birçok binayı mercek altına aldı.


Kurul üyeleri, binaları sağlamlık, estetik ve düzenli kentleşme konularında değerlendirerek ortak bir dış cephe giydirmesi konusunda araştırmalar yaptı....