05 / 05 / 2024

Düzce Hürriyettepe Park projesi

Düzce Hürriyettepe Park projesi

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Düzce'de kentsel dönüşüm süreci başladı!

Düzce Belediyesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Düzce'de yeterli seviyeye ulaşması ve risk altında olan binaların yerine Deprem Yönetmeliğine uygun sağlam binalar inşa edilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

TOKİ'den Düzce Kaynaşlı'ya 56 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Kaynaşlı'da 56 adet yeni konut inşa edecek.

Düzce'de inşaat demiri hırsızlığı!

Düzce'de yapımı devam eden bir apartmanda inşaat malzemesi çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızları kovalamaca sonucu yakaladı.

TOKİ'den Düzce'ye 56 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Düzce Boğaziçi kura çekilişi bugün!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Boğaziçi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Düzce Hürriyettepe Park projesi Haberi

Düzce Hürriyettepe Park projesi

Adı geçen proje kısa zamanda hayata geçecek. Koçullu Köyü'nde yer alan içme suyu arıtma tesisinden itibaren mevcut isale hattı, şehir merkezine kadar 7 bin 800 metre 500 HDPE boru döşenerek yenilendi. Osmaniye Mahallesi'ne 600 metreküp ve Arabacı köyüne 1500 metreküp içme suyu deposu yapılmıştır. Boru hattının arabacı köyü geçişindeki 200 metre arızalı olan kısmı da yenilenmiştir. Ayrıca; DSİ 5. Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilip, 2016 yılı Şubat ayında yapımı tamamlanması düşünülen 5.05 milyon metreküp Sanyayla Barajı inşaatı bitirildikten sonra ilçemizde su sorunu kalmayacak. Halen kullanılmakta olan içme suyu antma tesisi de yenilecek. 


Star...