15 / 05 / 2024

düzce kamulaştırma toplantısı

düzce kamulaştırma toplantısı

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Oğuzeli için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara Ayaş için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Ayaş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tekirdağ için acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bingöl Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bingöl ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gümüşhane Kelkit için acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Kelkit ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş Andırın için acele kamulaştırma kararı!

Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

düzce kamulaştırma toplantısı Haberi

düzce kamulaştırma toplantısı


Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Kısa bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan Haydar Gördebil caddesindeki genişletme çalışmalarından sonra bu kez de bu caddeye bağlanan Mimar Sinan caddesinde genişletme çalışmaları başlatıldı. Bunun için, caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.


Düzce Asarsuyu Deresi kenarında tek şerit olarak trafik akışı sağlanan Mimar Sinan caddesi genişletilecek. Söz konusu caddenin Haydar Gördebil caddesine bağlanan kısmında Fettah Bey tarlası olarak bilenen bloklarda Şehit Yalçın Sokak mevkiindeki 2 bloktaki 32 daire kamulaştırması Düzce belediyesi Meclis salonunda  gerçekleştirildi. Kamulaştırma koşullarına yönelik olarak yapılan toplantıya Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Mesude Özcan ve kamulaştırma birimi personeli ile mülk sahipleri katıldı.



Düzce...