08 / 05 / 2024

düzce kent park çalışmaları bitti

düzce kent park çalışmaları bitti

Düzce Belediyesi tarafından Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan tahsisi sağlanan Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinin bir kısmında yapılan Kent Park'ta çalışmalar tamamlandı. Kent Park, Kurban Bayramı sonrasında vatandaşların kullanımına açılacak..

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihale edileceği iddiaları TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya'da bulunan Akdeniz Kent Parkı'nın yeniden ihaleye açılacağına dair iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Düzce'nin çehresi değişti!

1999 Marmara Depremi'nden yaklaşık 3 ay sonra yeni bir depremle sarsılan Düzce'nin kent mimarisi, aradan geçen süre zarfı içerisinde değişti.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce Akçakoca Orhangazi Ortaokulu, kent müzesi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, Düzce Akçakoca'da devam eden restorasyon çalışmalarını inceledi. Kurt, Orhangazi Ortaokulu'nun kent müzesine dönüşeceğini ifade etti.

düzce kent park çalışmaları bitti Haberi

düzce kent park çalışmaları bitti

Düzce Belediyesi tarafından Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan tahsisi sağlanan Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinin bir kısmında yapılan Kent Park'ta çalışmalar tamamlandı. Tamamen doğaya uygun ahşap oturma grupları ve yürüyüş yollarından yapılan Kent Park, Kurban Bayramı sonrasında vatandaşların kullanımına açılacak. Ayrıca hiçbir müstecire verilmeyecek olan Kent Park'a giden vatandaşlar rahat hareket edebilecekler. 


Alanda inceleme yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, çalışmaların sona ermek üzere olduğunu belirterek "Orman işletmesi bahçesinde oluşturduğumuz Kent Parkı için çalışmalarda sona gelindi. Yakında halkımızın kullanımına açacağız. 

Şimdiden hayırlı olsun" dedi. 


Düzce'nin Sesi...