29 / 04 / 2024

düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı

düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Düzce'de 12.4 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Müdürlüğü, Düzce Merkez Konuralp Mahallesi, Hamamaltı Mevkii, 3410 parsel, 1697 parsel, 2748 parsel, 2750 parsel, 2149 parsel, 4259 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 12 milyon 364 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir projesinde yer alan 134 adet konutun son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Düzce Camikebir'de 132 adet daire hayata geçirdi. TOKİ Düzce'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte, TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi...

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

TOKİ Düzce Camikebir başvuruları başlıyor!

TOKİ Düzce Merkez Camikebir projesi için başvurular bugün başlıyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 14 Temmuz olarak belirlendi.

Düzce Konuralp Yürüyüş Yolu'nda çalışmalar başlıyor!

Düzce Belediyesi yaptığı yatırımlarla Konuralp bölgesini turizm merkezi haline getiriyor. Bölgedeki çalışmalar 1 ay içerisinde tamamlanacak.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı projesinde son durum!

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı Haberi

düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı


Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hazırlanan proje kapsamında yapılacak çalışmaları inceledi.


Kültür ve Turizm Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Destek programı kapsamında Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile hazırlanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” kapsamında çalışmalar başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de proje ekibiyle bir araya gelerek meydan için yapılacak çalışmaları inceledi. Proje ekibinden alanda yapılacak yenileme ve restorasyon hakkında bilgi alan Başkan Keleş Konuralp’in turizm potansiyelinin en verimli şekilde kullanılması gerektiğine dikkat çekti.


Öte yandan proje kapsamında yapılacak çalışmalar ile Konuralp yerleşkesinde...