02 / 05 / 2024

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm 2015

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm 2015

Düzce Belediyesi tarafından eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm için Küçük Sanayi Sitesi tarafından da çalışmalar yapılıyor.

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzce İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Levent Temel tarafından kuruldu.

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Demir tarafından kuruldu. 

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulması mecliste!

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alga Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yavaş tarafından kuruldu. 

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başboğa Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Başboğa ve Velat   Başboğa ortaklığında kuruldu. 

Reen Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reen Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Uzun tarafından kuruldu. 

Düzce'de OSB ve sanayi siteleri kurulacak mı?

Düzce ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı konusu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu soru önergesi hazırladı...

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm 2015 Haberi

Düzce Küçük Sanayi Sitesi dönüşüm 2015

Kentin bir bütün halinde gelişmesini sağlamak amacıyla Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşümünün ardından yeni bir kentsel dönüşüm alanı daha belirlendi ve fizibilite çalışmalarına geçildi. Uzunmustafa ve Kültür Mahallelerinin D-100 karayolunun güney kısmında bulunan, eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan 21 bin 640 hektarlık alanda kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilecek planlama için tüm hazırlıklar tamamlandı. Söz konusu alanın kentsel dönüşüm projesine alınma gerekçesi, deprem geçirmiş eski binaların yoğunluğu, kent merkezine yakın olması, sanayi kullanımına elverişsizliği, bölgenin kent bütünlüğü içinde değerlendirilmesi olarak belirlendi. Hazırlanan ilk fizibilite raporlarında da bölgede 800’e yakın konut yapılması, donatı alanları ile yeşil alanların bulunması hedefleniyor.

AK Parti Milletvekili Faruk Özlü, Danışma Meclisi toplantısında Kültür Mahallesinde bulunan Eski Sanayi Çarsına yapılması planlanan Kentsel...