05 / 05 / 2024

düzce kuran kursu inşaatı

düzce kuran kursu inşaatı

Kutlu Doğum Konferansı sebebiyle Düzce’de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Recep Sönmez, İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Düzce'de 591.3 milyonluk 81 tesisin açılışı yapıldı!

Başbakan Davutoğlu, hastane, okul, spor salonu, yol, kentsel dönüşüm, Kur'an kursu gibi 591 milyon 371 milyon değerindeki 81 tesisin Düzce'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kartal Rahmanlar Kuran Kursu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askidan iniyor.

Kartal Rahmanlar Kuran Kursu imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap 3+1 kura sonucu!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap projesi kapsamında toplam 30 adet daire için 5 Şubat 2015 tarihinde çekilen kuranın sonuçları yayınlandı. İşte TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap 3+1 kura sonucu...

Sancaktepe Paşaköy Kuran Kursu ve Camii lojmanı hizmete açıldı!

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

Düzce'de kazı yapan iş makinesi, doğalgaz hattını deldi!

Düzce Aziziye Mahallesi Çayır Sokağı'nda Nihat Yıldız'a ait arazide kazı yapan iş makinesi, yer altından geçen doğalgaz hattına zarar verdi. Delinen boru yarım saatlik çalışma ile onarıldı.

Düzce'de 6 adet satılık gayrimenkul: 3 milyon 34 bin TL!

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

düzce kuran kursu inşaatı Haberi

düzce kuran kursu inşaatı

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Recep Sönmez yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatını yerinde inceledi.

Kutlu Doğum Konferansı sebebiyle Düzce’de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Atama Daire Başkanı Recep Sönmez, İl Müftüsü Selami Emen ile birlikte yapımı devam eden Konuralp Yatılı Kız Kur’an Kursu inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde izledi.

İnşaatın çalışmaları hakkında Başkan Recep Sönmez’e bilgiler veren Müftü Selami Emen, “Konuralp Mahallesinde açılışından bugüne kadar takriben 500 hafız yetiştiren ve 10 binden fazla talebeye Kur’an eğitimi veren Konuralp Kız Kur’an Kursunun 1999 Düzce depreminde üzerinden kat alınması ve yatak kapasitesinin yetersizliği yeni bina yapımını ihtiyaç haline getirdi. Yaklaşık 3 Milyon TL’ye mal olacak olan yeni bina Diyanet Vakfımız, Müftülüğümüz, bütün hayırseverlerimizin katkılarıyla ayağa kalkacaktır. İnşaata başlanalı 5...