09 / 05 / 2024

düzce kurugöl ne olacak

düzce kurugöl ne olacak

Düzce Belediyesi tarafından Düzce’nin tabiat parklarından Samandere’nin turizme kazandırılmasının ardından atıl ve harabe durumda bulunan Kurugöl’ün de doğal ve kaynak değerleri için de çalışmalar başlatıldı. Kurugöl’ün ekoturizm ve rekreasyonel görünümü için fizibilite çalışmaları yapılıyor.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 10.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Düzce 1. Satış Memurluğu, Düzce İl, Merkez İlçe, Beyciler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 10 milyon 959 bin 539 TL olarak belirlendi. 

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce'de 18.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 18 milyon 436 bin 322 TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce'de 24.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 24 milyon 650 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat yaptıracak.

Düzce Milli Emlak'tan 64.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 64 milyon 220 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptıracak.

Zülkif Dağlı: Düzce'nin imar planlarını daha iyi dizayn edeceğiz!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, su baskını ve toprak kayması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Önemli olan bundan sonra tedbirli olmak, aynı hataları tekrar yapmamak. Dere yataklarına kesinlikle ev yapmamak." diye konuştu.

TOKİ Düzce Gölyaka başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Gölyaka Yazıpınar Mahallesinde yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

düzce kurugöl ne olacak Haberi

düzce kurugöl ne olacak


Kurugöl’ün Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından mesire yeri statüsünden çıkarılarak tabiat parkı olarak tescil edilmesiyle birlikte Düzce Belediyesi söz konusu alanın rekreasyonu için harekete geçti. Buna göre,  Kurugöl tabiat parkının sahip olduğu geniş orman alanları, flora ve fauna çeşitliliği, görsel ve fiziksel peyzaj değerleri, su kaynağı, Kurugöl Göl Alanı, yamaçları, manzara güzellikleri için planlama yapılacak.  Planlamada tabiat Parkı’nın sahip olduğu kaynak değerlerinin, ekolojik dengenin koruma-kullanma dengesi gözetilerek devamlılığının sağlanması amaçlanıyor. Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan fizibilite raporunda şu görüşler yer alıyor:  Tabiat Parkı’nın sahip olduğu kaynak değerlerinden olan ekosistemlerin (orman ekosistemi, tatlı su ekosistemi), türlerin ve doğal yaşam alanlarının sürekliliğinin sağlanması ve gelecek nesillere bırakılabilmesi için genel kriterlerin belirlenmesi, alandaki ekosistemleri etkileyen çevre kirliliğinin önlenmesi,...