15 / 05 / 2024

düzce melen çayı rafting tesisi

düzce melen çayı rafting tesisi

Antalya'daki rafting işletmecileri Düzce'de bulunan ve Türkiye'nin en önemli rafting parkuruna sahip Melen Çayı'nda tesis açmak için girişimde bulundu. Yetkililer Antalyalı rafting işletmecilerinin gelmesiyle kalitenin daha da artacağı ifade ediliyor.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Belediyesi Temmuz ayı toplantısının birinci oturumu Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında gerçekleştirildi.

Düzce’de imar barışına 19 bin 146 kişi başvurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılının Haziran ayında başlatılan ve 15 Haziran 2019 yılında sona eren İmar barışı uygulamasına Düzce’den 19 bin 146 başvuru geldi.

Düzce Konuralp'te binalara kat sınırı!

Düzce Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumunda Konuralp'in imar mevzuatında değişiklik yapıldı.Karara göre Konuralp'te artık Zemin+4 kattan fazla yapı yapılamayacak. 

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde yıkım başladı!

Düzce’de yıllardır atıl vaziyette bekleyen SSK Hastanesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 3 kepçe ve 6 işçinin çalıştığı binanın 3 ay içerisinde yıkım işleminin bitirilecek teslim edilmesi planlanıyor. 

Düzce’de Aralık ayında 848 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü 2018 yılı Aralık ayı konut Satış İstatistiklerine göre, Düzce’de Aralık ayında 848 konut satışı gerçekleşti.   

Düzce’de Ekim ayında 867 konut satıldı!

TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verileri göre, 2018 yılı Ekim ayında Düzce’de 867 konutun satışı gerçekleşti.

Düzce’de 4 ayda 2 bin 325 konut satıldı!

Düzce’de 2018 yılı Nisan ayında 588 konut satışı gerçekleşti. 4 ayda ise toplam 2 bin 325 konut satıldı..

Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi açıldı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen Düzce Doğa Anaokulu Çocuk Üniversitesi'nin açılışına Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve protokol üyeleri de katıldı.

Düzce Dokuzdeğirmen köyü taşınıyor!

Türkiye'nin en büyük su temini çalışması olan Büyük Melen Projesi için Düzce'deki 150 yıllık Dokuzdeğirmen köyünde istimlak çalışmaları tamamlandı.

düzce melen çayı rafting tesisi Haberi

düzce melen çayı rafting tesisi

ANTALYA'DAKİ rafting işletmecileri, Düzce'deki Melen Çayı'nda tesis açmak için başvuru yaptı. Rafting İl Temsilcisi Şerif Ali Karanfil yaptığı açıklamada, Cumayeri Dokuzdeğirmen parkurunun Türkiyede önemli bir yere sahip olduğunu ve markalaştığını söyledi. Melen Çayı'nın Antalyadaki rafting işletmecilerinin ilgisini çektiğini aktaran karanfil, "Burası artık marka oldu, iki metropolün arasında. 

Her gün gittikçe artan bir ilgiye sahip olan bir parkur. İşletmeciler burada rafting tesisi açmak için müracaat etmek istediklerini bize ilettiler. Çalışanları da buraya gelerek çalışmak istiyor" dedi. Antalya bölgesinden gelen bir işletmenin nehirde bu yaz faaliyete başladığını söyleyen Karanfil, Düzce Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile görüşen diğer firmaların işletme izinlerinin bu ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. 


50 bin kişi bölgeye çekilecek 


Kentte bir süredir etkili kar yağışı ile Melen Çayı'nın debisinin istedikleri...