14 / 05 / 2024

Düzce metruk bina yıkımı

Düzce metruk bina yıkımı

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Kartal'daki 101 riskli metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi, vatandaşlara ve çevreye risk oluşturan metruk binalar ile 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu alınan binaların yıkımını gerçekleştirdi. Bölgede bulunan 101 riskli metruk bina yıkıldı.

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Kartal Yalı Mahallesi'ndeki metruk bina, Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı

Düzce'deki selde 85 bina yıkıldı!

Düzce'de yaşanan selin ardından açıklamalarda bulunan Vali Zülkif Dağlı, 340 binanın az hasar, 50 binanın ağır hasar gördüğünü, 85 binanın yıkıldığını söyledi.

Düzce'de heyelan riski taşıyan 66 bina boşaltılacak! 

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Düzce'de heyelan nedeniyle yıkılma riski taşıyan 66 bina boşaltılacağını söyledi. 

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.

Bitlis Güroymak’taki 38 metruk bina yıkıldı!

Bitlis'in Güroymak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede başlayan yağışlardan etkilenen ve tehlike arz eden 38 metruk bina yıkıldı.

Bingöl'deki metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de madde bağımlıların kullandığı metruk bina Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilçe belediyeleri tarafından başlatılan proje kapsamında 732 bina yıkıldı. İstanbul'da en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ankara Hıdırlıktepe'deki 200 metruk bina yıkılıyor!

Ankara'da hayata geçirilen Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesi kapsamında 200 metruk bina daha yıkılıyor.

Düzce depremden ders aldı, iki katlıdan fazla bina yok!

17 yıl önce 17 Ağustos ve 12 Kasım depremleriyle sarsılan, binalarının yüzde 60’ı kullanılamaz hale gelen ve altyapısı çöken, yaralarını teşviklerle saran Düzce, ilçesi olduğu ve daha sonra ayrıldığı Bolu’nun nüfusunu geride bıraktı.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Düzce metruk bina yıkımı Haberi

Düzce metruk bina yıkımı

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla gündeme gelen deprem sonrası metruk kalan binaların yıkılması için çalışmalar Düzce’de de son sürat sürüyor. Düzce Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışma planı kapsamında ekipler, Mansur Bayram Caddesi üzerindeki ve Düzce’nin ‘deprem anıtı’ olarak bilinen boş binanın yıkım çalışmalarına başladı. Madde bağımlılarının yuvası haline gelen ve sık sık vatandaşların şikayetine neden olan binanın yıkımı geniş güvenlik önlemleri altında başladı. Çevre güvenliği sağlanan alanda çalışan iş makinelerinin yaptığı yıkım sebebiyle alanda toz kalkmaması için de önlemler alındı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden bir aracın eşlik ettiği yıkım çalışmalarında alana su sıkılarak vatandaşların tozdan etkilenmesinin de önüne geçildi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da deprem sonrası uzun yıllardır kötü görüntüye neden olan metruk binaların yıkılmasına ilişkin olarak...