05 / 05 / 2024

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü binalarına yenileme

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü binalarına yenileme

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

İl Özel İdare'den Düzce'de satılık arsa!

Bolu Özel İdaresi Turizm Madencilik, İnşaat, Orman Ürün. San. ve Tic. A.Ş., Düzce Akçakoca'da yer alan 3 bin metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 28 Kasım'da yapılacak.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce'de kamulaştırma toplantıları başladı!

Düzce Belediyesi tarafından çevre ve bağlantı yolları projesi devam ediyor. Mimar Sinan caddesindeki genişletme çalışmaları için caddeye cepheli Fettah Bey Tarlası olarak bilinen alandaki iki blok için toplantı yapıldı.

Düzce Mimar Sinan Caddesi genişletiliyor!

Kısa bir süre önce açılışı yapılan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan Haydar Gördebil caddesindeki genişletme çalışmalarından sonra bu kez de bu caddeye bağlanan Mimar Sinan caddesinde genişletme çalışmaları başlatılacak.

Düzce'de yollar genişliyor!

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler tarafından Nusrettin mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başlandı. İmar Müdürlüğü Kamulaştırma Birimi şehir içindeki tüm yolların imara uygun olması için seferber oldu.

Düzce'deki milli parklar turizme kazandırılacak!

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi bir dizi inceleme yapmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce’deki ziyaretlerinde Bakanlığının Düzce’ye ayrı bir değer verdiğini vurgulayan Tüfekçi, projelere ilişkin idarecilerden bilgi aldı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan İdare Binası ve lojmanlar ile Doğanlı, Muncurlu Toplu Koruma Ekip binaları ve Muncurlu Depo Binası yapılan tadilatlarla yeni görünümlerine kavuştu.

Düzce Karaca Deresi üzerine köprü inşa edilecek!

Toplu açılış ve bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Karaca Deresi üzerine köprü yapılmasına yönelik talimatının ardından çalışmalar başlatıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Kanal Düzce müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Düzce Belediyesini ziyaretinde büyük bir yatırımın müjdesini verdi. Bakan Eroğlu Düzce’yi Kanal Düzce yapacaklarını belirtti.

Düzce katlı otopark ihalesini YEYPAŞ şirketi kazandı!

Düzce’deki Katlı Otopark ve Erguvan tesislerinin işletmeciliğini yapan belediyenin şirketi YEYPAŞ düzenlenen ihale sonucu yeni dönemde de işletme hakkını elde etti

Düzce Akçakoca'daki orman yolunda çalışmalar tamamlandı!

Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Deredibi Orman İşletme Şefliği 2015 yılı üstyapı programında bulunan Ihlamurluk-Kaplandedetepe orman yolunda 6 km üstyapı işi tamamlanarak yol kullanıma açıldı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü binalarına yenileme Haberi

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü binalarına yenileme

Yine Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisine, Yeni Bina Yatırımı ile yaptırılan Yangın İlk Müdahale Ekip Binasını hizmete hazır hale gelmiştir. Aynı yerleşke içerisindeki 11 adet lojman, kampüs dışında 2 adet lojman ve Odayeri Toplu Koruma Merkezi binası Muncurlu ve Doğanlı Toplu Koruma Merkezleri ile Muncurlu Depo Binası da uzun yıllardan sonra ilk kez tadilat ve tamirat görerek yaşanabilir ve hizmet görebilir hale getirildi.


Dış cephe uygulaması ile Düzce İlinde Orman İşletme Müdürlüğü İdari Binası Orman teşkilatına yakışır bir görünüme büründü. Yine İşletme Müdürlüğü içinde inşa edilen Engelli Asansörü ve işletme Müdürlüğü dışında inşa edilen Engelli Platformu ile engelli çalışanlar ve engelli vatandaşlarımızın önlerindeki engeller kaldırılarak idare binasının Düzce İlinde örnek tesis olması sağlandı.


Yapılan işler ile ilgili değerlendirmede bulunan Düzce...