06 / 05 / 2024

düzce osb sayısı

düzce osb sayısı

Düzce Valisi Ali Fidan Gümüşova ilçesinde yaptığı açıklamada Düzce’de 5 tane Organize Sanayi Bölgesi kurulmuş olacağını söyledi. Toplantıda iş adamlarının talepleri de, Vali Fidan tarafından değerlendirildi.

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

Konutta rüzgar tersine mi döndü? İlan sayısı arttı, satışlar durgunlaştı! 

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, ilan sayısında da yükseliş başladı. Konutta rüzgar tersine mi döndü? İşte sektörle ilgili son dakika gelişmeler...

Türkiye’deki dolar milyoneri sayısı açıklandı! Bu rakamı görenleri dudağı uçuklayacak!

Credit Suisse'in 2023 Küresel Servet Raporu'na göre 2022'de dünyadaki milyoner sayısı azaldı. Türkiye'deki dolar milyoneri sayısı ise 61 bin kişi oldu.

Dünyadaki milyarderlerin sayısı ve servetleri azalıyor!

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı düşerken servetleri de aynı doğrultuda azalmaya başladı.

Türkiye'de kişi başına düşen araba sayısı ne kadar? Avrupa'da kişi başına düşen araba sayısı ne kadar?

Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı merak ediliyordu. Avrupa ülkeleriyle de araç sayısı konusunda kıyaslamalar yapılıyordu. İşte Avrupa Birliği İstatistik Ofisi'nin verilerine göre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kişi başına düşen araç sayısı...

Düzce'deki bungalov evlere talep arttı!

Düzce'de, koronavirüs salgını sebebiyle izole bir yaşam sürmek amacıyla dedesinin köyüne yerleşen turizm işletmecisi Davut Pirdal, inşa ettiği ağaç evlerle kalabalık yerlerden kaçmak isteyen vatandaşlara doğada konaklama fırsatı sunuyor.

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Organize sanayiye standart geliyor! OSB sayısı artacak!

15 Nisan 2000 tarihinde OSB Kanunu'nun ardından OSB sayısı hızla arttı. Sadece o yıl 28 OSB kuruldu. 2000 sonrasında ise 204 OSB kuruldu.

Son 18 yılda OSB sayısı 334’e çıktı!

2002 yılından bu yana devlet-özel sektör iş birliğince Türkiye'de yüzlerce fabrika açıldı. 140 olan OSB sayısı 334’e ulaştı. Fabrikalar ile dışa bağımlılık büyük oranda düşerken, yatırımlarda aynı oranda hızlandı.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Düzce Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Düzce Belediyesi Temmuz ayı toplantısının birinci oturumu Meclis Başkan Vekili Mesut Sancaklı başkanlığında gerçekleştirildi.

TOKİ Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 250'ye düştü!

2 Temmuz Salı günü kura çekilişinin gerçekleştirileceği TOKİ İstanbul Başakşehir Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 311'den 250'e düşürüldü. Projeye 23 bin 533 başvuru gelmişti...

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

düzce osb sayısı Haberi

düzce osb sayısı

Vali Ali Fidan, Gümüşova ilçesinde incelemelerde bulundu. Ali Fidan ilk olarak Gümüşova Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada Kaymakam Faruk Bülent Baygüven ve kurum amirleri tarafından karşılanan, Ali Fidan kaymakamlığa geçerek Kaymakam Faruk Bülent Bagüven’den ilçe ile ilgili brifing aldı. Sonrasında Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Ahmet Azap’tan belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Ali Fidan belediye ziyaretinin ardından ise Gümüşova Ziraat Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar odalarına geçerek, odaların faaliyetleri hakkında görüşmelerde bulundu, sorunlarını dinledi. Vali Ali Fidan Gümüşova ziyareti kapsamında vatandaşlarla da bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Vali Ali Fidan son olarak ise Gümüşova Belediyesi Sosyal tesislerinde, sanayici ve iş adamlarının da katılımıyla Gümüşova OSB için bir toplantı gerçekleştirdi.

OSB’lerin önemine vurgu yapa Vali Ali Fidan, “Organize Sanayi Bölgelerinin...