22 / 05 / 2024

düzce projeleri 2016

düzce projeleri 2016

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi bir dizi inceleme yapmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce’deki ziyaretlerinde Bakanlığının Düzce’ye ayrı bir değer verdiğini vurgulayan Tüfekçi, projelere ilişkin idarecilerden bilgi aldı.

Düzce Karaca Deresi üzerine köprü inşa edilecek!

Toplu açılış ve bir dizi ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Karaca Deresi üzerine köprü yapılmasına yönelik talimatının ardından çalışmalar başlatıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Düzce’de 2016'da 6 bin 230 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre Düzce’de 2016 yılında 6 bin 230 konut satışı gerçekleşti.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi yapıldı!

15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Düzce Belediye Meclisi 2016 yılı Aralık ayı toplantısı, 1. Birleşimi, 5 Aralık Pazartesi (bugün) saat 19:00’da Belediye hizmet binası Meclis toplantı salonunda yapılacak.

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Düzce Otobüs Terminali'ndeki 12 gişe ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliği kiralama ihalesi 15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Düzce'de Eylül ayında 520 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2016 yılı Eylül ayında konut satışı 6 bin 167 konut satıldı. Düzce'de ise 520 konut satışı gerçekleşti.

TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları!

51 adet konutun açık satışa sunulacağı TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu projesinde başvurular için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Düzce Gölyaka Alt Gelir Grubu 2016 başvuruları ne zaman başlayacak?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Düzce Belediyesi Otobüs Terminali için son ihale!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali işyeri kiralama ihalesi 6 Eylül 2016 Salı günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Küçük Melen Çayı'nın ihalesi 21 Temmuz'da!

Düzce Küçük Melen Çayı Islahı 2. Kısım yapım işlemi için 21 Temmuz 2016’da Ankara DSİ 5. Bölge Müdürlüğü’nde ihale yapılacak.

düzce projeleri 2016 Haberi

düzce projeleri 2016


Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi bir dizi inceleme yapmak üzere Düzce’ye geldi. Düzce’deki ziyaretlerinde Bakanlığının Düzce’ye ayrı bir değer verdiğini vurgulayan Tüfekçi, projelere ilişkin idarecilerden bilgi aldı.


Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’nin ilk durağı Valilik oldu. Vali Yardımcısı Salih Karabulut, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve kurum müdürlerince karşılanan Bakan Yardımcısı Tüfekçi, şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti.


Vali Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Düzce’de yatırımın iyi düzeyde olduğuna dikkat çekti. Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi de Bakan Veysel Eroğlu’nun selamını ileterek Düzce’ye çok önem verdiğini söyledi. Tüfekçi, “ Bolu ve Düzce’yi bir bütün halinde Milli...