05 / 05 / 2024

Düzce şehir planı

Düzce şehir planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Düzce Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı bugün yapılıyor. Çalıştayda; Düzce’nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Düzce Belediyesi'nden yüksek kat kararı!

Düzce ve Konuralp çevresinde yüksek katlı yapılaşmayı durdurmak amacıyla gerekli imar planı değişikliği Haziran ayı meclis toplantısında görüşüldü.

Düzce Kaynaşlı'nın imar planına onay!

Düzce'nin yapılaşma sorunu en fazla olan ilçeleri asında gösterilen Kaynaşlı için hazırlanan yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanıp askıya çıkarıldı.

DASK’ta lider şehir Düzce!

DASK’a iller bazında bakıldığında 1999 yılındaki depremden en büyük yarayı alan Düzce, Bolu, Yalova ve Sakarya’nın önde olduğu görülüyor…

Düzce Belediye Meclisi'nde imar planı değişiklikleri görüşülecek!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayının ilk oturumunda 20 adet İmar Planı değişiklik taleplerini değerlendirecek.

Düzce'de 21 imar plan tadilatı karara bağlanacak!

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarında 21adet imar planı tadilat taleplerini karara bağlayacak. Toplantılarda ayrıca 5 Yıllık imar planı programına alınan dosyalar da görüşülecek.

Düzce Belediyesi imar planı tadilat taleplerini değerlendirecek!

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ilki 11 Eylül'de gerçekleştirilecek, toplantıda imar planı tadilat talepleri değerlendirilecek.

Düzce Meclisi'nde imar konuşulacak!

Düzce Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı 11 Eylül günü gerçekleşecek. Meclis gündeminin ağırlığını imar planı tadilat talepleri oluşturuyor.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı gerçekleşti.Toplantıda, imar planı tadilat talepleri ile imar planı değişiklikleri karara bağlandı.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Düzce Belediye Meclisi Ağustos ayı birinci toplantısı 7 Ağustos'ta düzenlenecek. Meclis gündemini imar planı tadilat talepleri oluşturuyor.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı ikinci oturumu gerçekleşti. Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli’nin başkanlığında yapılan toplantıda imar planı ve tadilat talepleri görüşüldü.

Düzce'deki mücavir sahalar imar planı içine alınıyor!

Bir süre önce Düzce Merkez sınırları içine alınan Mücavir alanlara ilişkin ilave imar planları yapılıyor. Meclisin Ocak ayı birinci birleşiminde Doğanlı ve Yeşilçam yerleşim bölgelerinin ilave imar planlarının yapılması gündeme geldi.

Düzce Belediye Meclisi'nde imar tadilat talepleri görüşüldü!

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı ikinci toplantısı Meclis Başkan Vekili Gönül Ekiz Asuk Başkanlığında yapıldı. Mecliste imar planı tadilat taleplerine ilişkin 9 dosya görüşüldü.

Düzce şehir planı Haberi

Düzce şehir planı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bürokrat ve uzmanların yanı sıra sivil toplum kuruluşları, odalar, sendikalar, kurum müdürleri, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanlarını, muhtar ve esnafın katılımıyla yapılacak çalıştayda; Düzce’nin dünü, bugünü ve yarını konuşularak bir karara varılacak.


Çoğulcu, Katılımcı, Doğrudan Demokrasi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “şehre şehirlinin gözünden, gönlünden bakıyoruz” sloganıyla başlattığı Şehir Kimliği Çalıştayına siyasi, akademik çevrenin yanı sıra şehir esnafının ilgisi yoğun.


2013 yılı ‘ilin örnek ahisi’ ve Şubat ayı örnek esnafı seçilen Jale Rabia Korkmaz’ın ‘şehrimize yön verilirken bize söz verilmesi paha biçilemez.’ diyerek duygularını dile getirdiği çalıştay 13 Kasım’da düzenlenecek.


“Düzce’yi nasıl bir şehir olarak görmek istiyorsunuz?”


Yuvarlak masa toplantısında ‘Düzce’yi nasıl bir şehir olarak görmek istiyorsunuz?’ diye sorularak, istişare yapılacak.


Disiplinli fikir üretme ve etkili çözüm yolları bulmak için 81...