28 / 04 / 2024

düzce terminali tem bağlantısı

düzce terminali tem bağlantısı

Düzce OSB ve inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak Düzce-Merkez TEM bağlantısı için fiziki tespit çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi de söz konusu alanlarda imar planlarını tamamladı.

Düzce Terminali'nin kiralama ihalesi tamamlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali için işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin ihalesi yapıldı!

15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda gerçekleştirilen Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliğinin kiralama ihalesi tamamlandı.

Düzce Otobüs Terminali'ndeki 12 gişe ihaleye çıkıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali 12 adet işletmeciliği kiralama ihalesi 15 Aralık 2016 Perşembe günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Düzce Otobüs Terminali'nde son ihale yapıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapıldı.

Düzce TEM Bağlantı Yolu'nun inşaatı hızlandı!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali açılışında gündeme gelen OSB ve Terminal Otoban Bağlantı Yolu’nda çalışmalar hızlandırıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali açıldı!

Darıcı mahallesinde hizmete giren Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali görkemli bir törenle açıldı.

Düzce Otogarı için son hazırlıklar da tamam!

Resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Darıcı mahallesindeki Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde son hazırlıklar tamamlandı.

Düzce Terminali için yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için çevre yol bağlantıları tamamlanıyor. Kalıcı konutlar ve D-100 üzerinden Haydar Gördebil caddesine uzanan yolun terminal bağlantısı için son bölüm tamamlanıyor.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 6 Kasım'da açılıyor!

Darıcı mahallesinde bir süre önce yapımı tamamlanan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminal’in resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak.

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

Düzce Terminali gün sayıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Düzce otoyol bağlantısı bir yıl içinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapımı devam eden Merkez TEM Otoyolu bağlantısı çalışmaları yaklaşık bir yıl içinde tamamlanacak.

Düzce Otobüs Terminali'nde kalan son dükkan da ihalede!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapılacak.

düzce terminali tem bağlantısı Haberi

düzce terminali tem bağlantısı

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Düzce Merkez-TEM bağlantısı için bölgede imar planları ile alan içindeki kamulaştırma çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülüyor. Düzce Belediyesi Kervan kavşağından TEM bağlantısına kadar olan 3 bin 600 metrelik hatta planlama çalışmalarını tamamladı. Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) ve Düzce belediyesi şehirlerarası terminalinin Otoyol (TEM) bağlantısı için bölge sınırları içinde bulunan Sinirci köyü için hazırlanan ilave imar planı onaylanmıştı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yaklaşık bir yıldır yoğun temaslarla takip ettiği otoban kavşağının yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü de projenin hayata geçirilmesi için gerekli onayları verdi ve bağlantı yolunun yapım aşamasına geçildi. Öte yandan Düzce’nin önemli projeleri arasında bulunan ve yıllardır çözümlenmesi beklenen OSB ve terminal TEM bağlantısına ilişkin imar...