22 / 07 / 2024

düzce ticaret ve sanayi odası

düzce ticaret ve sanayi odası

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Düzce’de TOBB tarafından yapılması planlanan okulun takipçisi. Düzce için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sözünü verdiği okullarla ilgili, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır bir basın açıklaması yaptı...

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Egemen tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yanık Kiraz Danışmanlık Dış Ticaret Ve Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ünal Çak tarafından kuruldu.

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Blt Dış Ticaret Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi  Kartal’da   10 bin TL sermaye bedeli  ile  Yücel Bulat tarafından kuruldu.

Evkamak Dış Ticaret Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Evkamak Dış Ticaret Ve Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Gönül  Filiz tarafından kuruldu.

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kızılağaç Emlak İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Turizm Dış Ticaret Ve Sanayi Ticaret  Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Altun tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Emir Dicleli tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sv Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

düzce ticaret ve sanayi odası Haberi

düzce ticaret ve sanayi odası


Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Düzce’de TOBB tarafından yapılması planlanan okulun takipçisi.


Düzce için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sözünü verdiği okullarla ilgili, Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır bir basın açıklaması yaptı. Çakır, “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından aldığımız söz ile ilimize yapılacak olan okul çalışması odamızın takibindedir. Bu konuda görüşmelerimiz devam etmekte olup, TOBB tarafından belirlenecek olan protokol takvimine göre hareket edilecektir. Konuyla ilgili olarak meydana gelecek olan gelişmeler, en kısa zamanda basınla paylaşılacaktır” dedi.



Düzce...