14 / 05 / 2024

Düzce Üniversitesinde devam eden inşaatlar

Düzce Üniversitesinde devam eden inşaatlar

Düzce Üniversitesi genç bir üniversitesi olmasına rağmen hızla büyüyor. Kampüs alanında inşaatlar tek tek bitiriliyor. Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı!

Düzce Valisi Cevdet Atay yaptığı açıklamada 23 Kasım tarihinde meydana gelen depremden sonra başlatılan çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Düzce'de hasarlı 333 konut yıkıldı...

Düzce'deki tarihi evler restore edilecek! 

Düzce Belediyesi, Konuralp’in tarihi canlandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bölgede yer alan 8 kültür varlığını restore edecek. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Ebebek Düzce mağazası açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki ebeveynlere bilgiyle dokunmaya devam ediyor. Marka, yeni mağazasını ise Düzce’de hizmete açtı.

Düzce'de sel felaketi! Çok sayıda ev yıkıldı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Düzce'ye yılda yağan yağışın dörtte biri düştü. Bölgede hasar tespit çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Düzce Konuralp'teki yüksek katlı projelerin durdurulması isteniyor!

Düzce Konuralp'te kat imar izninin zemin+4 kat olmasına ilişkin karar Düzce Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Bölge sakinleri tarafından inşaatı devam eden yüksek katlı projelerin durdurulması istendi.

TOKİ'den Düzce Kaynaşlı'ya 56 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Kaynaşlı'da 56 adet yeni konut inşa edecek.

Düzce'de inşaat demiri hırsızlığı!

Düzce'de yapımı devam eden bir apartmanda inşaat malzemesi çalındığı ihbarını alan polis ekipleri, hırsızları kovalamaca sonucu yakaladı.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Düzce'deki metruk binalar yıkılıyor!

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan metruk binaları yıkma çalışmaları son sürat devam ediyor.

TOKİ'den Düzce'ye 56 konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Düzce'ye 127 konut!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretim çalışmalarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce Çevrik'te 127 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Düzce Boğaziçi kura çekilişi bugün!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Boğaziçi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Düzce Üniversitesinde devam eden inşaatlar Haberi

Düzce Üniversitesinde devam eden inşaatlar

Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, Konuralp Yerleşkesi’nde inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

Daire Başkanı İlknur Günaydın, “Şu an Yeni Amfi ve Merkezi Derslikler binası, Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu hizmet binası, Deneysel Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (Deney Hayvanları Laboratuvarı) ile hastane ek bina inşaatı kampüsümüz içerisinde devam eden inşatlar arasında yer almaktadır. 2015 yılının sonlarına doğru bitmesini planladığımız Yeni Amfi ve Merkezi Derslikler binası zemin + 3 kat olmak üzere toplam 9 bin m2’dir. Binada toplam 22 adet derslik bulunmakta ve bina içinde 210 kişilik çok amaçlı salon yer almaktadır” diye belirtti.

Düzce Üniversitesi’nin hızlı bir şekilde geliştiğine dikkat çeken Günaydın, “Üniversitemiz sürekli gelişen, öğrenci sayısını arttıran bir üniversite. Bizde Yapı...