03 / 05 / 2024

düzcede acil yardım ödemesi

düzcede acil yardım ödemesi

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düşük gelirli aileler çok acil bu açıklamaya bakın...

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

O bakandan düzenli nakdi yardım açıklaması! 28 Mayıs'a kadar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, düzenli nakdi yardım yaptıklarını belirterek, ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 295 milyon lira ödeme yapılacağını dile getirdi.

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik Hindistan'daki sağlık sistemini desteklemek için bu ülkeye 14,8 milyon dolarlık acil yardım gönderecek.

IMF düşük gelirli 28 ülkeye borç yardımını uzattı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), düşük gelirli 28 ülkeye acil borç servisi yardımını 6 ay daha uzattı.

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli şartlar neler?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. En düşük kira yardımı 715 TL iken en yüksek kira yardımı tutarı bin 150 TL. Peki kira yardımı alabilmek için gerekli şartlar neler? 

Kentsel dönüşüm 2019 kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm yasası kapsamında, riskli yapılarda oturanlara 18 ay kira yardımı veriliyor. 2019 yılı için ise en düşük kira yardımı tutarı 715 TL, en yüksek ise bin 150 TL veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde kira yardımı netleşti!

Kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak kira yardımı tutarları netleşti. Buna göre en düşük kira yardımı 535 liradan başlayacak, 860 liraya kadar çıkacak. Kiracılara yapılacak asgari yardım tutarı ise 1.070 liraya yükseldi.

Kiracılar için kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen binaların maliklerine, kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır?

Kiracı kentsel dönüşüm yardımı alabilir mi?

Kentsel Dönüşüm sürecinde devlet, kredi ve kira yardımları uyguluyor. Peki, bu yardımlardan nasıl faydalanır? Kiracı kentsel dönüşüm yardımı alabilir mi?

Köysel dönüşümde kira yardımı!

Köy yerleşim alanları ve diğer kırsal yerleşim birimlerindeki yapı stoğunun güçlendirilmesi ve sağlamlaştırılması için köysel dönüşüm projeleri uygulanıyor. Peki, köysel dönüşümde kira yardımı alınır mı?

düzcede acil yardım ödemesi Haberi

düzcede acil yardım ödemesi

Su baskını ve toprak kayması nedeniyle Düzce afet bölgesi ilan edilmişti. Sel, su baskını ve heyelan sonrası meydana gelen ve genel hayatı etkileyen afet sebebiyle yapıları ağır ve yıkık derecede hasar gören 47 afetzedeye acil yardım ödemeleri yapıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bölgede geçen hafta çarşamba akşamı ve perşembe gecesi etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Akçakoca ilçesinde derelerin taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelDİ. Melen Çayı'ndaki rafting tesisleriyle sahil şeridinde bulunan turizm işletmeleri zarar gördü. Zarar gören işletme sahipleri, belediyenin iş makineleri ve kendi imkanlarıyla iş yerlerinde temizlik çalışması yapıyor.

Akçakoca Değirmenağzı mevkisindeki bir restoranda çalışan Muammer Yunuslu, otel, düğün salonu ve restoranlarında oluşan zararın büyük olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Yaşadığımız felaketten de öte idi. Ne...